Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

K-Feds nedtur

15:36 - 19. dec 2006

K-Feds nedtur Kevin Federline, Britney Spears

Selvom Kevin Federlines album, "Playing with Fire" bliver promoveret efter alle promotion-reglerne, er albummet så håbløst, at det ikke ser ud til at redde.

Anmelderne havde travlt med at trampe albummet til rekord-lave dybder, da Britneys tidligere backup-danser forsøgte sig som rapper. Kritikerne konkurrerede om at finde på flest måder at svine den hvide rapper til.

Og det var der god grund til. Mange gange fremstår Kevin - eller K-Fed som han gerne kaldes - ufrivilligt komisk, når han forsøger sig med en rigtig 'gangsta'-attitude. På hjemmesiden Kevinfederline.com kan man se en lille klovne-Kevin går rundt i cirkler på skærmen, ryge smøger og drikke Brandy eller vise sit flotte ur frem...

Turnéen i forbindelse med debut-albummet blev aflyst, da billetsalget gik meget dårligt. Til den første koncert mødte 300 mennesker op i en koncertsal, hvor der var plads til 1500 - og eftersigende udvandrede omkring 100 mennesker inden koncerten var færdig. Senere forsøgte det desperate management-team at give gratis billetter ud, men intet hjalp og turnéen blev erklæret stendød.

Kevin har været udskældt for at være en fordrukken idiot fra den dag han blev gift med Britney Spears. Han var lige blevet skilt fra sin daværende kone, da han fandt sig til rette med pop-prinsessen, men formåede aldrig rigtigt at leve op til sit ansvar som fader og ægtemand.

Tingene går ikke Federlines vej, efter han blev droppet af sin pengekilde. Men alligevel er han flyttet ind i en penthouselejlighed, hvor han betaler 7.000 dollars om måneden, knap 40.000 kroner. Det ser ud til, at han forventer at vinde retssagen, hvor han bl.a. kræver bistand fra Britney.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?