Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kæmpe begejstring for The Interview!

15:48 - 26. dec 2014

Kæmpe begejstring for The Interview! The Interview, James Frnaco, Seth Rogens

Stort set alle biografgæster, både publikum og kritikere, gav Nordkorea fingeren efter præmieren på ’The Interview’!

Endelig kom Sony-filmen ’The Interview’ op på det store lærred. Da den blev vist i New York juledag, var alle biografgæster meget begejstrede. Der befandt sig en stor fællesskab-følelse i biografen, da gæsterne viste, hvor lidt de har tilovers for Nordkoreas leder, som udøver terror mod dem, som stiller spørgsmål omkring ham. Det skriver Ekstra Bladet.

Folk kom fra nær og fjern da tre forskellige biografer på henholdsvis Manhattan, Brooklyn og Queens viste den nye Sony-film ’The Interview’. Ifølge New York Post var der allerede udsolgt i løbet af formiddagen!

’Jeg måtte bare se den film,’ sagde en biografgænger, Arthur Boujenah til avisen og fortsatte:

’Jeg er vild med den film - ikke mindst fordi Seth Rogen i øjeblikket er mere omtalt end selve præsidenten - og mere betydningsfuld end nogen af verdens ledere.’

Andre blev lokket til fordi de var nysgerrige efter at se, hvad der kan få en diktator til at flippe ud, sådan som Nordkoreas diktator gør.

’Jeg er egentlig ikke den store filmelsker, men jeg købte en billet alene for at se, hvad der dog kunne skabe så meget røre,’ forklarede Jamila Hammami til New York Post.

James Franco og Seth Rogen står bag filmen ’The Interview’, der handler om Nordkoreas diktator. Filmen har fået så meget omtale over hele verdenen, som hvis man havde brugt flere millioner på at reklamere for den. Så de hackere, som har terroriseret Sony Film, har ikke nået sit mål, hvis deres ønske var at tilintetgøre filmen.

Alle der har været inde og se filmen er blevet klogere på Nordkorea og deres diktator, og efter de kom ud fra biografen, var de så afklarede, at de kunne give både landet og diktatoren fingeren!

’Når jeg er gået i biografen, er det også, fordi anmeldelserne viste, at det var en film, man kunne få sig et godt grin over. I begyndelsen så den kun ud til at ville blive vist ganske få steder, men nu ser den ud til 'at dukke op overalt’, sagde Jamila Hammami.

New York Post skriver også, at filmen var så populær juledag, at der var lange køer ude foran biograferne!

’I virkeligheden er mange af os her for at fejre retten til humanistiske ytringer,’ påpegede Willie Jasso i ABC Channel 7, i det store filmpublikum The Greenwich Village Theater.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?