Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kæmpe brøler koster Hamilton sejren!

16:34 - 24. maj 2015

Kæmpe brøler koster Hamilton sejren! Formel 1, Monaco Grand Prix, Nico Rosberg

Kæmpe brøler koster Hamilton sejren! Formel 1, Monaco Grand Prix, Nico Rosberg
Max Verstappen havde et grimt uheld efter kollision med Roman Grosjean, men slap med skrækken.

Nico Rosberg endte ufortjent øverst på podiet i Monacos Grand Prix. Lewis Hamilton sluttede treer.

Monacos Formel 1 Grand Prix beskrives af mange af kørerne som et af de allersværeste, da mulighederne for at overhale modstanderne er meget begrænsede. Dagens Grand Prix var da også forholdsvis forudsigeligt, men så blev der pludselig vendt op og ned på tingene efter 64 omgange.

Fra starten af løbet stod der Lewis Hamilton på det hele, og han var ikke længe om at udnytte sin pole position til at opbygge et stort forspring til forfølgerne. Men med 14 omgange tilbage tog løbet en drastisk drejning der fik negativt udfald for Hamilton.

Hele sceancen udspillede sig længere nede i feltet, hvor Monaco debutanten Max Verstappen, søn af den tidligere formel 1 kører Jos Verstappen, lå og kæmpede om 10. pladsen med Roman Grosjean. Pludselig var der kontakt mellem de to og Verstappens racer kørte frontalt ind barrieren. Det så voldsomt ud på TV-billederne, men heldigvis var der kun tale om materiel skade og Verstappen kunne gå helskindet fra den havarerede vogn.

 

 

Oprydningsarbejdet tog sin tid, og af en endnu uforklarlig grund, valgte Mercedes pludselig at hive Hamilton i pitten. En kæmpe brøler der også endte med at koste ham sejren. Da han kørte ud fra pitten på friske dæk, var han nede som treer og skulle på noget af en opgave hvis han skulle nå at hente både Vettel og Rosberg på de sidste 10 omgange. Han fik hurtigt kæmpet sig helt op til Vettels Red Bull racer, men de trange gader i Monaco gjorde det til en umulig opgave at komme forbi.

Hamiltons teamkollega Nico Rosberg, der er født og opvokset i Monaco endte med sejr på 'hjemmebanen', Vettel sluttede 2'er og Hamilton på en meget skuffet tredjeplads. Alt imens Rosberg kørte sin sejrsomgang med armene i vejret, parkerede Hamilton i et sving og sad flere minutter før han forlod raceren. Skuffelsen, frustrationen og irritationen var tydelig at se på hans kropssprog.

I den samlede stilling ligger Hamilton stadig forrest, men efter to Grand Prix sejre i træk til Rosberg, haler han gevaldigt ind på briten og forspringet er nu skrumpet til 13 point. Der resterer 13 løb i 2015 sæsonen, så meget kan nå at ske endnu.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?