Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kæmpe P. Diddy fest i København

21:09 - 28. okt 2006

Kæmpe P. Diddy fest i København P. diddy, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Snoop Dogg, Pharrell, Nelly Furtado, Rhianna, Moby,The Killers, Keane, Muse, Daniel Craig.

Torsdag nat bliver den københavnske natklub NASA et eftertragtet sted at være
P. Diddy, alias Sean Combs, holder fest for alle superstjerner efter uddelingen af MTV Awards i Bella Center.
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil gæstelisten da også få danske kendisser som Nik og Jay, Peter Asschenfeldt og David Owe til at glippe misundeligt med øjnene. P. Diddy har reserveret bord til navne som Justin Timberlake, Christina Aguilera, Snoop Dogg, Pharrell, Nelly Furtado, Rhianna, Moby, samt grupperne The Killers, Keane, Muse og selveste James Bond i form af Daniel Craig.
- Jeg kan bekræfte, at vi skal lægge lokaler til den største celebrity-begivenhed i danmarkshistorien, og at P. Diddy er arrangør, siger NASA-ejer Kim Thurmann over for Ekstra Bladet.

P. Diddys fester er legendariske, og der bliver da heller ikke sparet på noget, når 200 stjerner og pladeselskabsfolk skal beværtes. Ekstra Bladet erfarer, at NASA har været nødt til at sende folk til London og Milano for at kunne opfylde P. Diddys krav om tre- og seks-liters flasker champagne af mærket Dom Pérignon, samt andre eksklusive drikkevarer.

P. Diddys personlige dj vil underholde gæsterne, før hovedpersonen selv går på scenen for at give et nummer fra sit nye album 'Press Play', som i øvrigt også har inspireret til titlen på aftenens fest, som Diddy har døbt 'Press Play Party'. Aftenens vært har også inviteret en række danske kendisser, men en stor del af den danske VIP-scene har ifølge Ekstra Bladets oplysninger selv henvendt sig og fået afslag.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?