Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kæmpe spænding i sæson 2 af 'Dicte'!

17:12 - 09. sep 2014

Kæmpe spænding i sæson 2 af 'Dicte'! dicte, tv2

Hvis man skal tro forfatterne bag 'Dicte', så får seerne lidt mere af det hele i anden sæson af succes-serien, som har premiere senere på måneden.

Der var i dag inviteret til pressemøde på Hotel Bella Sky Comwell i København, hvor forfatterne bag serien 'Dicte' gav forsmag på, hvad man kan se frem til i anden sæson.

Kort sagt loves der flere kys, biljagter og jokes, når 'Dicte' igen går i luften på TV2 senere i september, skriver Se og Hør.

Man kan i den kommende sæson i øvrigt forvente at møde nogenlunde det samme lineup af skuespillere, som i første sæson formåede at lokke 1,2 mio. seere til skærmene.

Andrea Vagn Jensen er dog ny på holdet, hvor hun indtager rollen som politidirektør.

Men Dicte, som spilles af Iben Hjejle, er naturligvis igen centrum for handlingen, og igen får man lov at kigge hende over skulderen i forbindelse med både privatlivets kompleksiteter og jobbets endeløse række af hardcore kriminalsager.

Den nye sæson har premiere onsdag den 24. september klokken 20:00 på TV2, og allerede fra første afsnit er der fart på. Således dukker blandt andet Dictes far op, og senere skal det aarhusianske prostitutionsmiljø udforskes.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?