Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kæmpehit: Klovn Forever smadrer forgængeren!

14:31 - 28. sep 2015

Kæmpehit: Klovn Forever smadrer forgængeren! klovn, casper christensen, frank hvam

Kæmpehit: Klovn Forever smadrer forgængeren! klovn, casper christensen, frank hvam
Makkerparret har endnu engang cementeret deres status som Danmarks ukronede komiske konger.

Danskerne blåstempler endnu engang det tåkrummende Klovn-univers med rekordmange billetter solgt på den nye films åbningsweekend.

Den tredjebedste åbningsweekend nogensinde for en dansk film.

Det kan den nye Klovn-film, 'Klovn Forever', nu prale af at have opnået, efter at hele 184.180 billetter - inklusive omkring 50.000 snigpremierebilletter - blev langet over disken i premieredagene.

Det skriver Ekstra Bladet.

Og den store succes i kølvandet på filmens premiere torsdag giver naturligvis en ganske god smag i munden hos Nordisk Film.

"Selv med de helt enorme forventninger, der har været til 'Klovn Forever', er dette en fantastisk åbningsweekend," skriver selskabets marketingchef, Frederik Honore, i en pressemeddelse.

Forgængeren, 'Klovn: The Movie', solgte i 2010 flotte 167.122 billetter inklusive snigpremierebilletter, og efterfølgerens fornemme resultat kommer da også bag på Frederik Honore.

"Vi havde håbet på en flot weekend med over 100.000 billetter, men at vi ligefrem slår 'Klovn The Movie' når vi også tæller snigpremierebilletterne med, er noget vi kniber os selv i armen over her til morgen," siger han og fortsætter:

"I fem år har selv de største danske megasucceser ikke kunnet matche den første klovn-films åbningsweekend, så vi er lykkelige over, at filmen kommer så kraftfuldt fra start. Når vi samtidig ved, at filmen får et virkelig godt 'word of mouth' er der grund til, at tro på, at filmen kan levere ekstraordinært godt på den lange bane."

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?