Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kæresten træt af Depp: Aflyst bryllup?

10:14 - 13. dec 2014

Kæresten træt af Depp: Aflyst bryllup? johnny depp, amber heard, hollywood

Kæresten træt af Depp: Aflyst bryllup? johnny depp, amber heard, hollywood
Mange af Depps filmroller har også været præget af en lettere mærkværdig adfærd.

Skuespillerinden Amber Heard overvejer angiveligt at droppe det planlagte bryllup på grund af Johnny Depps mærkelige opførsel.

Johnny Depps kæreste, Amber Heard, som bekræftede parrets forlovelse tilbage i januar, overvejer efter sigende at aflyse brylluppet.

"Det er gået op for hende, at hun måske ville være mere lykkelig sammen med en anden," fortæller en kilde til US Weekly.

Den 28-årige skuespillerinde er ifølge kilden blandt andet irriteret over Depps voldsomme humørsvingninger, men indtil videre er der dog stadigvæk planer om et bryllup.

"Det bliver en lille ceremoni på Amber Beach, som er en del af hans [Johnny Depp, red.] ø i Bahamas, der er navngivet efter hende [Amber Heard, red.]. De inviterer kun nære venner og familie," fortæller kilden.

Det er tidligere kommet frem, at 'Pineapple Express'-skønheden på ingen måde havde travlt med at gifte sig med Johnny efter hans mærkværdige optræden ved en prisuddeling sidste måned, hvor han tilsyneladende var fuld (se klippet nedenfor).

"De har ikke travlt med at blive gift i øjeblikket. Johnny er vildt forelsket i Amber, men der er rod i forholdet," siger en anden kilde og fortsætter:

"Hun [Amber Heard, red.] er ikke klar til at slå sig ned. Amber flirter og har mange forskellige slags forhold."

51-årige Depp har datteren Lily-Rose på 15 og sønnen Jack på 12 fra et tidligere forhold.

Læs også   Mest populære