Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kardashian-stedfar: Nu er jeg kvinde!

09:21 - 25. apr 2015

Kardashian-stedfar: Nu er jeg kvinde! bruce jenner, kim kardashian

Kardashian-stedfar: Nu er jeg kvinde! bruce jenner, kim kardashian
Ifølge Bruce Jenner har Kim Kardashian været en stor støtte i hans transition.

Bruce Jenner åbnede i nat op om sit kønsskifte, da han blev interviewet på tv-kanalen ABC.

"Jeg er en kvinde."

Så kontant var udmeldingen, da Bruce Jenner i nat blev inteviewet af ABC's Diane Sawyer om sin forandring fra mand til kvinde.

"Jeg har altid været forvirret omkring min kønsidentitet," lød det fra Kim Kardashians tidligere stedfar, som nu bekræfter, at han planlægger at leve sit liv som kvinde.

I øjeblikket er Bruce Jenner måske mest kendt som reality-stjerne i programmet 'Keeping up with the Kardashians', men tidligere var han anset som en af verdens største atleter og vandt blandt andet guld ved OL i 1976.

Netop opfattelsen af ham som en macho-sportsstjerne har været en en stor udfordring i forbindelse med det igangværende kønsskifte.

"Folk ser på mig på en anden måde. De ser dig som den her macho-fyr. Men mit hjerte og min sjæl, og alt jeg gør, er en del af mig - den kvindelige side er en del af mig," forklarede 65-årige Jenner.

Det har da også været en kæmpe befrielse endeligt at kunne åbne op omkring de her ting overfor publikummet på 'Keeping up with the Kardashians', som Bruce Jenner har været en del af i omkring et årti.

"Alle årene har jeg tænkt: 'Alt det her - den vigtigste historie i familien - var én, jeg gemte på, og ingen vidste noget.' Den ene ting, der kunne gøre en ægte forskel i folks liv, var lige her i min sjæl, men jeg kunne ikke fortælle den historie," sagde reality-stjernen til Diane Sawyer i det to timer lange interview.

Selvom Bruce Jenner nu betegner sig selv som kvinde, så har han endnu ikke fået foretaget et egentligt kirurgisk indgreb i forbindelse med kønsskiftet.

Se en teaser til det lange interview her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?