Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Karen Thisted: Alex spiller uskyldigt offer!

15:46 - 27. sep 2015

Karen Thisted: Alex spiller uskyldigt offer! alexandra

Karen Thisted: Alex spiller uskyldigt offer! alexandra
Alexandra har fået medierne med på sin dagsorden, lyder kritikken.

Meningsdanner Karen Thisted mener, at Martin bliver fremstillet i skidt lys.

Der har været stor opmærksomhed omkring grevinde Alexandra og Martin Jørgensens skilsmisse, siden den blev offentliggjort tidligere på måneden.

I flere kritiske avisartikler bliver Martin Jørgsen fremstillet som den helt store skurk i bruddet. Ugeblade mener at vide, at kameramandens byture er skyld i det forliste forhold.

Derudover spekuleres der også i et forhold til tv-vært og arkitekt Eva Harlou som en anden årsag til skilsmissen. En teori, som Alexandras kortfattede og sårede interview med Ritzau, syntes at bakke op om.

Men i Ekstra Bladet sår meningsmaskinen Karen Thisted i denne weekend tvivl om mediernes udlægning af hele sagen.

“Mens Martin nu fremstår som den kyniske, bedrageriske skurk, så vakler den sårede grevinde, støttet af sine to sønner, offentligt på sin Via Dolorosa,” skriver hun blandt andet i klummen.

Her fortæller den tidligere journalist også, at hun har kendt Martin Jørgensen personligt, siden han var en lille dreng, samt at han både er en hårdtarbejdende og dedikeret person, som altid har været der for sine to små prinse-papbørn.

Karen Thisted mener, at Alexandra har været hurtig til at lave en ‘Diana’. Det vil sige vinde offentligheden sympati, ligesom den engelske prinsesse gjorde efter sin skilsmisse fra kronprins Charles.  

Ekstra Bladets klummeskribent mener desuden, at grevinden har taget prins Felix og Nikolai som gidsler i dramaet ved at tage dem med til det nyligt afholdte Ecco Walkathon.

Thisted konkluderer, at det er endnu et led i hendes forsøg på at fremstå som en ulykkelig, men tapper kvinde.