Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Karsten vil forsvare sig med pistol!

16:00 - 14. aug 2016

Karsten vil forsvare sig med pistol! Karsten Ree, Janni Ree, pistol

Karsten Ree vil, efter en episode i sidste uge hvor to mænd fulgte efter Janni Ree i en bil, have en pistol han kan forsvare sig med.

For lidt over en uge siden fik Janni Ree sig en stor forskrækkelse da hun var ude for at lufte sin hunde en sen aftentime, og blev forfulgt af to personer i en bil.

”Man tænker jo, at der nemt kunne komme en bil forbi og tage en med i et snuptag. Det er sådan nogen tanker, der går gennem mit hoved nu”, fortalte en chokeret Janni efterfølgende til Ekstra Bladet.

Karsten Ree fortæller i dag i et interview med BT, hvordan han synes, at det skal være lovligt for ham, at eje en pistol, så han kan forsvare sig selv, hvis en lignende situation skulle opstå.

Karsten Ree fortæller i interviewet også hvordan han mener at politikerne kan løse problemet med de mange hjemmerøverier, der foregår i Danmark.

”Ja, man kan jo begynde med at smide de mennesker ud af landet, som ikke har andet at lave end at stjæle. Og så skal det være nemmere at få en våbentilladelse. Det burde være muligt for en person som mig at have en pistol, jeg kan bruge til at forsvare mig selv i mit eget hjem. Det kunne jeg godt tænke mig”, fortæller han.

Det er ikke frygten for hjemmerøverier der bekymrer Karsten Ree mest, men derimod at det politiske system, der ikke tager det alvorligt.

”Jeg går ikke og er bange, men jeg har en følelse af afmagt over for det politiske system, der ikke tager det her alvorligt” fortæller han.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?