Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Katastrofestart: Magnussen punkterede!

10:16 - 15. apr 2016

Katastrofestart: Magnussen punkterede! Kevin Magnussen, formel 1, shanghai, renault, punktering

Katastrofestart: Magnussen punkterede! Kevin Magnussen, formel 1, shanghai, renault, punktering
Kevin Magnussen punkterede under første træning og måtte udgå i Shanghai.

Kevin Magnussen havde en dårlig start på træningen til sæsonens tredje Formel 1 grandprix, da han tidligt fredag morgen punkterede og måtte se på fra garagen.

Træningen til søndagens Formel 1-løb i Shanghai er gået i gang, men det blev en kort første træning for den danske racerkører, der efter kun seks omgange måtte udgå på grund af en punktering og ødelagt hjulophæng.

Magnussen nåede derfor ikke at sætte tid i træningskvalifikationen, som så godt som var spildt for den danske renault-racer, der endnu engang er ramt af uheld. Danskerens holdkammerat Jolyon Palmer kørte ind som nummer 17 under træningen.

”Red flag. Both the boys are back, Kevin limping home with some damage to the rear left” tweetede Reanult-holdet under den tidlige træning.

Det var ikke kun den danske racer, der oplevede tekniske problemer under morgenens træning. Det røde flag var oppe i lang tid på grund af mange punkteringer og også Felipe Massa mistede luften i bagdækket hele to gange i selvsamme sving, Magnussen punkterede i.

Imens den danske renault-kører måtte parkere i garagen, kørte Nico Rosberg og Lewis Hamilton ind med de bedste resultater med Ferraris Sebastian Vettel, der ser ud til at udgøre en reel trussel for Mercedes, i hælene.

Kilde: BT

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?