Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Katie Price angriber fodboldstjerne!

12:05 - 15. sep 2016

Katie Price angriber fodboldstjerne! Katie Price, fodboldstjerne, angriber, Dwight Yorke

Katie Price angriber fodboldstjerne! Katie Price, fodboldstjerne, angriber, Dwight Yorke
Katie Price kalder Dwight Yorke for en kujon.

Katie Price kritiserer Dwight Yorke for ikke at tage sig af sin handicappede søn.

Katie Price er træt af den 44-årige tidligere fodboldstjerne angiveligt ikke har set sin 14-årige søn, Harvey, i otte år, skriver Ekstra Bladet.

Harvey lider af blandt andet blindhed og syndromet Prader-Willi, som giver ham en konstant sult.

”Sidste gang at Harveys biologiske far Dwight Yorke så ham, hvilket var omkring otte år siden, var det første, han spurgte om, hvorfor Harvey var så stor. Hvorfor overfodrede jeg ham”, skriver Katie Price i et uddrag fra sin nye bog 'Reborn', der er gengivet i The Sun.

”Jeg har forklaret Harveys diagnose til Dwight mange gange, man han nægter at forstå den. Det er sørgeligt, at han ikke kan acceptere Harvey for den, han er”, fortæller den 38-årige model.

”Jeg har altid sagt, at hvis Dwight kunne se, hvilken modig og talentfuld dreng Harvey er, ville han påskønne at være sammen med ham”, siger Katie Price, og kalder den tidligere fodboldstjerne for en kujon.

Katie Price har fire yngre børn end Harvey. Med sanger og eksmand, Peter Andre, har hun Junior, 11, og Princess, ni, mens hun har Jett, tre, og Bunny på to år med sin nuværende ægtemand Kieran Hayler.

Læs også   Mest populære