Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kato om vægttab: Folk tror jeg er syg!

10:49 - 11. nov 2014

Kato om vægttab: Folk tror jeg er syg! kato

Kato om vægttab: Folk tror jeg er syg! kato
For bare få år siden var Kato noget mere kødfuld.

På blot 18 måneder har den danske succes-musiker Kato tabt sig 15 kilo, men det nye look bliver mødt med bekymring fra omverdenen.

Der har været fart på vægttabet hos den danske dj Kato, som på omkring halvandet år har smidt 15 kilo.

Til skuffelse for musikeren tolkes den markante fysiske forandring dog ofte som et problem med helbredet, skriver Ekstra Bladet.

"Nu har jeg arbejdet så hårdt for at blive fit, og så synes folk, at jeg ser syg ud. Det gør lidt ondt, at folk tror det. Jeg synes, at jeg står stærkt," siger Kato.

Helbredet fejler dog intet — tvært imod. 33-årige Kato har nemlig lagt både diæt og aktivitetsniveauet om som del af en sundere livsstil. Junk food og stillesiddende arbejde har måttet vige pladsen for grøntsager og masser af ture til fitnesscentret.

"Jeg er normalt i mit studie 18 timer om dagen og rør mig slet ikke. Jeg har aldrig været rigtig tyk, men for halvandet år siden tænkte jeg, at jeg gerne vil være en flot mand. Samtidig har jeg en drøm om at være her i mange år endnu," fortæller Kato.

Ikke nok med at musikerens indsats har skabt tydelige resultater på vægtfronten, så har den også hjulpet i kampen mod sygdommen rosen, der er en smertefuld og akut infektion i huden.

"Sygdommen er blusset op fire gange, siden jeg fik den første gang. Men efter jeg begyndte at spise sundt, har jeg ikke haft det," siger Kato.

Hitmageren afslører også, at han i øjeblikket oplever succes i kærlighedslivet. Han ser således på syvende måned en kvinde, han er rigtig glad for.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?