Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ke$ha opdigtede voldtægt!

10:23 - 04. apr 2016

Ke$ha opdigtede voldtægt! Kesha, voldtægt, sony, dr. luke

Ke$ha opdigtede voldtægt! Kesha, voldtægt, sony, dr. luke
Kesha blev tilbudt sin frihed mod at indrømme at voldtægtsanklagen mod producer, Dr. Luke, var opdigtet.

Den amerikanske popstjerne er blevet tilbudt sin frihed mod, at indrømme at have løjet om voldtægtsanklager.

Sangerinden, der i 2009 hittede med singlen ‘Tik Tok’, har i lang tid forsøgt at frigøre sig fra sin kontrakt med Sonys pladeselskab Kemosabe Records og anklaget sin producer, Dr. Luke, for voldtægt.

Anklagen om det sexuelle overfald, der efter sigende skulle have fundet sted tilbage i 2000’erne, har produceren forsøgt at få trukket tilbage ved at bestikke Kesha med den frihed fra kontrakten, som hun ønsker.

“Jeg blev tilbudt min frihed, hvis jeg gik med til at lyve. Jeg skulle undskylde offentligt og sige, at jeg aldrig er blevet voldtaget. Det er sådan, det foregår bag lukkede døre. Jeg vil ikke tage det tilbage, for det er sandt. Jeg vil hellere lade sandheden ødelægge min karriere end at lyve for et monster igen” skriver den 29-årige popstjerne på hendes Instagram.

Selvom Sony sår tvivl om anklagerne og hævder at Kesha opdigtede voldtægten, støttes Kesha af kunstnervenner, der har arbejdet sammen med Dr. Luke.

“Jeg prøver ikke at sige noget, eftersom jeg ikke har noget godt at sige om personen… så det her er mig, der snakker om Dr. Luke” tweetede Kelly Clarkson for at vise sin støtte til Kesha.

En domstol i New York har afvist Keshas anklage om voldtægt og afviser derfor samtidig hendes mulighed for at rive sig løs fra kontrakten med pladeselskabet.

“Retten har gentagne gange slået fast, at Kesha kan indspille, ude at Dr. Luke er til stede, og at hun ikke har fremlagt nogen beviser, der understøtter hendes anklager. Det skyldes, at alle beviserne, deriblandt Keshas eget videooptagede vidneudsagn, viser, at hendes udsagn er falske” fortæller Dr. Lukes talsperson til Huffington Post.

Kilde: Ekstrabladet

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?