Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kendisbryllup: D-A-D-musiker gift!

17:52 - 21. sep 2014

Kendisbryllup: D-A-D-musiker gift! D-A-D, laust sonne, Maria Erwolter

Kendisbryllup: D-A-D-musiker gift! D-A-D, laust sonne, Maria Erwolter
Laust Sonne og Maria Erwolter i forbindelse med brylluppet.

Endnu engang er et bryllup mellem to kendte gået under offentlighedens radar — Laust Sonne og Maria Erwolter blev fredag gift ved en lille privat ceremoni.

D-A-D-trommeslageren Laust Sonne og skuespilleren Maria Erwolter har været sammen siden 2009, og nu er de to så blevet gift.

For nylig var det Frank Hvam, som flere måneder efter sit bryllup kunne afsløre, at han altså var blevet viet, og Sonne og Erwolter råbte absolut heller ikke højt om deres store dag.

Ved en yderst hemmelig ceremoni, der fandt sted på Refshaleøen i København, sagde parret således "Ja" til hinanden i fredags. Det skriver Ekstra Bladet.

Siden da er det strømmet ind med lykønskninger på den 39-årige musikers Facebook-side, og her fremgår det, hvordan ikke engang venner og familie var blevet gjort opmærksomme på den store begivenhed før i sidste øjeblik.

"Tænk engang at man var lige ved at aflyse til ens bedste ældste vens bryllup!!?? Det er jo det der sker når den slags skal være en overraskelse. Heldigvis fik jeg en bestemt besked om at denne her fest skulle jeg ikke prøve på at udeblive fra," skriver sangerinden Kira Skov på Laust Sonnes Facebook-væg.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?