Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kendt tv-vært: Blev kaldt luder!

11:40 - 02. aug 2015

Kendt tv-vært: Blev kaldt luder! camilla ottesen

Kendt tv-vært: Blev kaldt luder! camilla ottesen
Her smiler Camilla. Men livet som kendis er ikke altid let

Det kan være hårdt at være et kendt ansigt. Camilla Ottesen har oplevet grove tilsvininger.

At være kendt har også en dyster bagside. Det kan Camilla Ottesen skrive under på. Tv-værten har nemlig oplevet at blive kaldt ubehagelige ting. Det fortæller hun ifølge Jubii i et åbenhjertigt interview med modemagasinet IN.

“Jeg blev meget overrasket, da en person engang sagde til mig, at jeg lignede en billig luder i en kjole, jeg havde på, da jeg var vært til Dansk Melodi Grand Prix. Det er helt i orden, at man har forskellig smag, men jeg synes godt nok, tonen skal være pænere. Sådan skal vi ikke kommunikere med hinanden, uanset om det er privat eller offentligt,” siger tv-værten.

Den populære tv-personlighed fortæller i samme interview, at hun er i Nepal, hvor hun har lavet et tv-program om en dansker, som sidder fængslet i landet.

“Jeg er på vej hjem fra Nepal efter ni dages tv-optagelse, hvor vi besøgte en dansker, der sad i et af Nepals værste fængsler. Der er mange oplevelser, der lige skal falde på plads,” siger hun.

Camilla Ottesen fortæller, at hun er fascineret af landet Nepal. Men lige præcis lufthavnen får ikke mange rosende ord med sig.

“Lige nu sidder jeg i Kathmandu Lufthavn. Her er varmt og utrolig mange mennesker, og flyet er seks timer forsinket. Lufthavnen er ’kåret’ til at være en af verdens værste. Det forstår jeg godt. Men landet er fantastisk,” slutter Camilla Ottesen af.

 Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?