Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kendt tv-vært springer ud!

11:52 - 08. sep 2016

Kendt tv-vært springer ud! Aftenshowet, Mikkel Fønsskov, homoseksuel

I et interview med Femina, fortæller den populære vært på Aftenshowet Mikkel Fønsskov at han er homoseksuel.

Mikkel Fønsskov forklarer at han har været længe om at springe ud, fordi han er en kendt person.

”Ja, det har været medvirkende til, at jeg var så langsom i optrækket. Det har forstærket min skræk for at ryge i en bestemt kasse. Jeg var frygtelig bange for, at folk ville se mig på skærmen og i stedet for at tænke: Nå, Mikkel er vært i aften, ville tænke: Nå, det er ham bøssen, der er vært i aften.

Ofte tænker folk ikke umiddelbart, at jeg er homo, og mange bliver overrasket, når de finder ud af det. Gennem tiden har jeg fået mange mails og henvendelser på sociale medier fra kvinder, der gerne ville drikke kaffe eller gå en tur. For ret nylig begyndte jeg ganske enkelt at svare: ”Tusind tak for tilbuddet, men jeg er til fyre”. Så nemt kan det være, og det har været en stor befrielse at nå dertil”, siger han i interviewet med Femina.

Den 32-årige TV-vært har ikke været i tvivl om han var homoseksuel som ung. Han vidste det allerede, da en sundhedsplejerske var forbi hans skole i 10. klasse og fortælle om sex og seksualitet.

– Jeg husker det meget tydeligt. Hun sagde, at hver 10. er homoseksuel, og jeg begyndte uvilkårligt at tælle drengene i klassen. En, to, tre, fire og så videre. Da jeg nåede til 10, pegede fingeren mod mig selv, og jeg vidste intuitivt, at jeg var til fyre. Ikke på et højt bevisthedsniveau, men når jeg kiggede rundt i klassen, kunne jeg ikke forestille mig, at det kunne være andre end mig.

Jeg fortalte det ikke til nogen og fortsatte jo bare tilværelsen. Dengang troede jeg, det var en fase, jeg skulle igennem. Jeg forestillede mig stadig, at jeg en dag ville blive gift med en kvinde og få en almindelig familie, siger Mikkel Fønsskov.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?