Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kendte med slikkepinde: Se hvorfor!

09:50 - 01. sep 2015

Kendte med slikkepinde: Se hvorfor! medina, mads langer

Kendte med slikkepinde: Se hvorfor! medina, mads langer
Medina poserer med slikkepind.

De danske kendissers forbrug af slikkepinde er ikke steget uden grund - det er del af en kampagne mod rygning.

Henover sommeren har en lang række danske kendte poseret med slikkepinde i munden på deres Instagram-profiler, og nu kommer forklaringen på den spøjse tendens så.

Det viser sig nemlig, at navne som Medina, Oh Land og Mads Langer alle har været med i en kampagne mod rygning sat i værk af Kræftens Bekæmpelse.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Det er organisationen selv, der afslører de kendtes medvirken i initiativet 'Cool Uden Røg', der skal få især unge til at sætte spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er sejt at ryge.

"Alle ved, at det er usundt at ryge. Alligevel ryger op mod halvdelen af de unge. Derfor er der brug for, at vi snakker om rygning på en ny måde, som får de unge i tale," lyder det fra Lene Winther Ringgaard, som er projektleder for kampagnen.

"Ved at sætte en slikkepind i munden på de rigtige personer - de talentfulde, de smukke, de cool - viser kampagnen, hvordan cigaretter er blevet gjort cool. Det virker måske lidt fjollet med slikkepinde. Men hvis man tænker over det, så er det jo det samme, man har gjort med cigaretter," forklarer Lene Winther Ringgard videre.

De officielle ambassadører på kampagnen, der kører i hele september, er blandt andre Medina, L.I.G.A, Joey Moe, Mads Langer, Oh Land, Rune Glifsberg,Tim Christensen og Mathias Kolstrup fra Duné.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?