Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kessler: Boksekampe er som fødsler!

16:05 - 10. nov 2014

Kessler: Boksekampe er som fødsler! mikkel kessler, boksning

Kessler: Boksekampe er som fødsler! mikkel kessler, boksning
De stolte forældre kort tid efter fødslen sidste år.

I december sidste år blev Mikkel Kessler far til en lille søn, og blandt andet inspireret af den oplevelse sammenligner mesterbokseren i et nyt interview det at bokse med at føde et barn.

Godt nok var det ikke Mikkel Kessler selv, som skulle presse sin lille søn ud sidste december, da bokseren og hans kæreste, Lea Hvidt, blev forældre.

Alligevel mener han i et nyt interview med magasinet Samvirke, at kunne drage paralleller mellem strabadserne, man går igennem som fødende mor og så det at få tæsk i en boksering.

"Lea siger, det er hårdest at føde. Jeg tror godt, en boksekamp kan sammenlignes lidt med at føde et barn. Jeg kunne godt genkende den måde, min kæreste Lea blev fraværende på under fødslen," fortæller den 35-årige bokser og fortsætter:

"Men den store forskel er, at min kæreste ikke havde det bedøvende adrenalin i blodet, som jeg har under en kamp."

Heldigvis for Lea havde hun dog Mikkel på sidelinjen.

"Hun fik bare veer og veer og veer, og det blev værre og værre og værre, og hun sagde ’Kom nu, det må være snart, det må være nu’, og hun sagde, ’Jeg kan ikke mere’, og jeg sagde ’Nu stopper du. Det er der ikke noget, der hedder.’ Jeg er jo bokser. Så jeg sagde ’Kom så. Nu er det tolvte omgang.’ Lea er så stærk, så det gik så godt," siger Mikkel Kessler til Samvirke.

Parret blev forældre lige på den anden side af juleaften sidste år.

"Vi fik den bedste julegave, man overhovedet kan ønske — en sund, smuk dreng," skrev de dengang på Facebook.

Læs også   Mest populære