Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kessler: Jeg overvejer at droppe alt!

09:32 - 03. nov 2014

Kessler: Jeg overvejer at droppe alt! mikkel kessler, boksning

Mikkel Kessler annoncerede tilbage i maj, at han ville fortsætte karrieren, men da en storkamp endnu ikke er blevet en realitet, overvejer han nu endegyldigt at trække stikket.

Ifølge Ekstra Bladet overvejer dansk boksnings helt store navn, Mikkel Kessler, kraftigt at forlade sporten.

Det var sådan set planen, at karrierestoppet allerede skulle være kommet i forbindelse med nederlaget til Carl Froch i maj 2013, men i maj i år kunne han så fortælle, at den beslutning indtil videre var sat på standby.

Kesslers håb var dengang, at han kunne få i hvert fald én storkamp mere, før det endelige stop skulle komme.

Der er nu gået 17 måneder siden kampen mod Froch og seks måneder siden annonceringen af, at han ville fortsætte karrieren, men den hårdtslående dansker har endnu ikke været i bokseringen.

Og nu gider han snart ikke vente længere.

"Jeg har ventet og ventet, men der kommer et tidspunkt, hvor jeg bare ikke orker at vente mere. Ventetiden keder mig og så er der også det, at jeg har en masse andre ting, jeg også gerne vil med mit liv. De ting undlader jeg hele tiden at komme ind i min kalender, for pludselig kan kampen være der," siger den 35-årige supermellemvægter og fortsætter:

"Kommer kampen, rydder jeg alt, men jeg kan ikke blive ved med at holde kalenderen ryddet. Selvfølgelig giver jeg boksningen en chance, det er det, jeg lever for, men jeg må indrømme, at lige nu kører jeg på de sidste pumper. Jeg har ikke tålmodighed til at vente yderligere et halvt år på at komme i ringen."

Et endegyldigt stop kan da også være nært forestående.

"Der er helt sikkert nogle dage, hvor jeg siger til mig selv, at det da godt kan være, at jeg bare skal droppe det hele. Det irriterer mig, at jeg bliver holdt tilbage med alle de ting, jeg også gerne vil, fordi jeg går og venter," siger Mikkel Kessler, som blandt andet gerne ville bruge tid på at holde foredrag og fokusere på sin nye forretning, træningskonceptet fit.nu.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?