Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kevin får lønforhøjelse - Button ude!

09:39 - 11. nov 2014

Kevin får lønforhøjelse - Button ude! formel 1, kevin magnussen

Kevin får lønforhøjelse - Button ude! formel 1, kevin magnussen
Fernando Alonso. En forventet årsløn på 300 mio. kroner kan få de fleste til at smile.

Det forlyder nu fra flere medier, at Kevin Magnussen fortsat er sikret et sæde hos McLaren, der simpelthen ikke har råd til at holde på Button, når Alonso kommer til holdet.

Kevin Magnussen kan se frem til både jobsikkerhed og et nøk opad på lønstigen hos McLaren, mens Jenson Button må kigge sig om efter et andet arbejde.

Sådan lyder dommen i hvert fald fra flere engelske medier, inklusive blandt andre avisen Telegraph.

Årsagen skulle være, at den næsten helt sikre tilføjelse til det britiske hold, spanieren Fernando Alonso, er så dyr, at der kun vil være råd til at beholde relativt 'billige' Kevin Magnussen.

Alonso er angiveligt blevet lokket til McLaren med udsigt til en løn på ikke mindre end 32 millioner pund (ca. 300 millioner kroner) om året, og lægger man Buttons nuværende gage på 12 millioner pund (ca. 114 millioner kroner) til den sum, bliver regnestykket simpelthen for tungt for teamet.

K-Mag, der er på sin første Formel 1-kontrakt, kører til gengæld for kun en halv million pund (5 millioner kroner) i øjeblikket, og selvom danskeren ifølge Telegraph kan forvente en lønstigning på endnu en halv million pund, så er en Alonso-Magnussen-konstellation altså den økonomisk mest realistiske for McLaren.

Efter sigende skulle Jenson Button og hans bagland da også allerede være gået i gang med at finde alternativer til Formel 1-karrieren — blandt andet har manager Richard Goddard forhandlet med Audi om muligheden for at få Button i en af deres sportsvogne.

Der falder efter alt at dømme klarhed over rygterne, der altså endnu ikke er blevet bekræftet fra officiel side, inden sæsonens sidste Grand Prix, der køres i Abu Dhabi den 21-23. november.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?