Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kevin får ny motor i Monaco!

16:59 - 21. maj 2016

Kevin får ny motor i Monaco! Kevin Magnussen, formel1, F1, Renault, Red Bull, Daniel Ricciardo, monaco, gp, 2016

Kevin får ny motor i Monaco! Kevin Magnussen, formel1, F1, Renault, Red Bull, Daniel Ricciardo, monaco, gp, 2016
Foto: TOM GANDOLFINI

Renault har givet grønt lys til deres opdateret motor frem mod Monacos grand prix. Men der vil kun være to motorer til rådighed.

Efter den seneste uges test i Barcelona, har Renault valgt allerede at tage den opdateret motor i brug ved Monacos grand prix, i stedet for at vente til Canadas grand prix som først aftalt.

Men på grund af den korte tid vil der kun være to motorer til rådighed til de to teams Renault levere motorer til. Det betyder at kun én kører fra hvert team vil få opdateringen.

Det bliver angiveligt Kevin Magnussen fra Renault og Daniel Ricciardo fra Red Bull der får lov at prøve kræfter med den nye motor.

Det betyder at Renaults Jolyon Palmer og Red Bulls Max Verstappen kommer til at køre med den gamle motor indtil de resterende motorer er klar.

Det vurderes at Renaults nye motor kommer til at yde op imod 35 heste kræfter mere end den nuværende, hvilket bør gøre Kevin Magnussens bil markant mere konkurrencedygtig. 

“Jeg forventer ikke, at det bliver et kæmpe stort skridt frem. Forhåbentlig er det en forbedring, så vi kan komme tættere på at kunne score point kontinuerligt - det er vores mål at slutte med at være i pointene ofte, og ikke kun være heldige som i Rusland,” siger Kevin Magnussen om den nye motor til mediet f1i.com

Han fortæller samtidig, at Renaults arbejde med at optimere teamet også foregår på fabrikken i England hvor man er i gang med at opruste i håbet om at gå en stor fremtid i møde.

“Der foregår en masse i baggrunden i forhold til at planlægge fremtiden. Det er store planer, som ikke rigtigt er synlige i øjeblikket. Der er nogle rigtig gode ting på vej.” siger Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen og det resterende Formel 1 felt kører i Monacos gader fra d. 26 Maj til d. 29 Maj.

Se med her da Kevin kørte sit første Monaco grand prix i 2014 for McLaren:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?