Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kevin favoriseret til test!

10:53 - 09. maj 2016

Kevin favoriseret til test! Kevin Magnussen, Jolyon Palmer, Renault, Formel1, Test, Barcelona, Grand, prix, Formula1, F1

Kevin favoriseret til test! Kevin Magnussen, Jolyon Palmer, Renault, Formel1, Test, Barcelona, Grand, prix, Formula1, F1
Sådan så det ud da Kevin testede i Barcelona sidst.

Kevin Magnussen er valgt til de efterfølgende tests i Barcelona, og det betyder at han får et smugkig på teamets nye motor.

Når Kevin Magnussen har kørt næste weekends grandprix i Barcelona, begynder den første af to in-season tests som Kevin skal kører sammen med Renault’s test kører Esteban Ocon.

-Esteban kører Jolyon’s bil i den første træning, og fortsætter med at køre Jolyon’s bil til testen, afslører Renault’s løbsdirektør Fred Vasseur i teamets optakt til Barcelona-weekenden.

Renault kommer til at teste flere nye ting i Barcelona.

Til løbet har vi opdateret bagvingen og også lavet nye opdateringer af frontvingen. Til testen har vi en fuld pakke af ting, vi vil prøve: Ny affjedring, flere aerodynamiske opdateringer forskellige steder på bilen og noget nyt afkøling, ligesom vi skal evaluere B-spec motoren, så vi får to fulde dage, siger den tekniske direktør Nick Chester.

B-spec er den nye Renault motor, som der er håb om skal gøre teamet endnu mere konkurrencedygtige. Der er tale om præcis den samme motor, som Red Bull teamet får, og som de håber kan bringe dem på niveau med Ferrari.

Sæsonens anden in-season test køres efter Silverstone løbet i juli, og reglerne siger, at en ungdomskører skal sidde i bilen halvdelen af tiden.

Siden seneste løb har Red Bull skiftet Daniil Kvyat ud med Max Verstappen, men hos Renault er der ingen planer om at skifte ud på kørerne, selvom Ocon altså tester istedet for Jolyon Palmer.

“Vi har et stærkt line-up, som vi er glade for og tror på. Kevin har gjort det rigtigt godt i sit comeback til Formel 1, og Jolyon Palmer angriber sin første sæson rent og metodisk” - siger Vasseur.

“Det er rigtigt at Jolyon havde nogle løb hvor han ikke leverede som han ønskede, men det er naturligt i en kørers første sæson. Han lærer og gør store fremskridt.” - fortsætter Vasseur

Keivn Magnussen fortæller, at han siden løbet i Rusland har nydt det gode vejr og rykket sin fysiske træning udendørs. Mandag er han tilbage i simulatoren, og så glæder han sig til Barcelona, der er den perfekte testbane med alle typer sving, også har han gode minder herfra.

“Jeg vandt World Series by Renault på denne bane, og det var et godt minde.” - siger Kevin, der forventer et tæt løb.

“Vi har den så mange gange, at alle kender den så der kommer ikke så mange overraskelser.” - fortsætter Magnussen.

 

Se hvordan det så ud da Kevin kørte på Catalunya Circuit i 2014: 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?