Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kevin har fordel i Ruslands Grand Prix!

18:12 - 09. okt 2014

Kevin har fordel i Ruslands Grand Prix! formel 1, kevin magnussen

Kevin har fordel i Ruslands Grand Prix! formel 1, kevin magnussen
Kevin lærer mere end én bane at kende i Rusland. Her deltager han i en fodboldkamp i Sochi.

Når det i weekenden går løs ved det russiske Formel 1-Grand Prix, kan den danske rookie Kevin Magnussen konkurrere med de andre kørere på mere lige vilkår. Ingen fra feltet har nemlig kørt på banen før.

Størstedelen af kørerne i Formel 1-feltet har allerede dystet på de fleste af de baner, der bliver brugt til Grand Prix'erne, og for Kevin Magnussen, som er begynder i klassen, er det naturligvis en klar ulempe.

Men banen 'Sotji Autodrom' i Rusland, som skal navigeres i weekendens russiske Grand Prix, er aldrig før blevet brugt til Formel 1, og danskeren har derfor de nøjagtigt samme forudsætninger som sine konkurrenter.

Det skriver BT.

"Det bliver en interessant weekend, og jeg ser frem til at kunne sammenligne mig med konkurrenterne på mere lige fod," siger Kevin og fortsætter:

"[Banen] minder lidt om banen i Abu Dhabi med lange, let kurvede strækninger, der leder frem til snævre sving. Det er en type bane, der kræver meget af bilen — og det er en bane, der ligesom i Abu Dhabi er næsten uden niveauforskelle," siger Magnussen om Sotji Autodrom, der er 5,9 kilometer lang og består af en kombination af afspærrede gader og strækninger, der kun bruges til motorløb.

Særligt i forhold til den interne kamp om sæderne på McLarens 2015-hold er der lagt op til drama i Rusland. Magnussen har gennemgående klaret sig bedre end holdkammeraten Button i kvalifikationerne, og netop en god startposition kan gøre en stor forskel i weekendens Grand Prix.

"Der er ikke nogen oplagte overhalings-muligheder," siger Kevin Magnussen og uddyber:

"Der er ikke nogen åbenlyse kraftige nedbremsnings-zoner eller sving, hvor man kan forsøge at placere sig på inderbanen."

Du kan se med allerede fra i morgen klokken 07.55 dansk tid på TV3+, når Kevin og co. kører den første træning i Rusland.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?