Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kevin lover: Nu kommer resultaterne!

09:26 - 07. jun 2016

Kevin lover: Nu kommer resultaterne! Kevin Magnussen, Renault, Canada, Montreal, Grand Prix, GP, Formel1, F1

Denne weekend drager Formel 1 feltet til Montreal, her forventer Renault at det fulde potientiale af den nye motor enhed vil være at se.

Med undtagelsen af syvendepladsen til Kevin Magnussen i Sochi, har Renaults tilbagevenden til Formel 1 været lige så svær som teamet frygtede.

Teamet fastholder at man endnu ikke har droppet udviklingen af 2016-raceren, på bekostning af 2017-modellen, har fremskridtende været svære at få øje på.

I Monaco gav Renault’s meget omtalte motoropdatering næsten Red Bull en sejr, hvis altså Ricciardo’s dæk havde været klar, ved hans sidste pitstop.

Ved Renault teamet kom Russeren Kvyat i vejen for Kevin Magnussen, og Jolyon Palmer fik hjulspind i regnen og udgik ved starten af løbet. Jolyon Palmer er nu på sit fjerde chassis op til sæsonens syvende løb i Canada. 

Begge biler hos både Renault og Red Bull får den nye motorenhed til det Canadiske Grand Prix. Renault forventer at de vil være tættere på at score point, end hidtil.

“Det er en mere kraft-afhængig bane end Monaco, så den seneste motorenhed burde have større effekt her. Forhåbentlig får vi mere tid til at ramme det rigtige setup og gøre brug af opgraderingerne til bilen. Har vi en god weekend, vil vi kæmpe med om point.” Siger Kevin Magnussen i Renaults optakt til Canadas Grand Prix.

Især træningerne ved Monacos Grand Prix var skuffende for Renault, da de nye dele testet i Barcelona ikke virkede så godt på bybanen som de gjorde ved testen i Spanien. Kevin Magnussen håbede dog, at de ville betyde fremskridt på andre baner.

Renaults sportchef Frederic Vasseur, beretter at man til Canada medbringer yderligere nye aerodynamiske dele. 

“Alle er nulstillet efter Monaco, og vi er på udkig efter det bedst tænkelige resultat. Bege kørere har den nye motorenhed, og vi har også nogle nye dele, som skal prøves på bilen.” Fortæller Vasseur.

Kevin Magnussen og resten af Formel 1 feltet kører første træning i Montreal fredag kl. 16.00 dansk tid.

Se optakten til Canadas Grand Prix herunder:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?