Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kevin Magnussen erstattes af russer!

16:17 - 26. apr 2016

Kevin Magnussen erstattes af russer! Kevin Magnussen, formel 1, sotji, f1, sergey Sirotkin, Cédric Vasseur, renault, Jolyon Palmer

Kevin Magnussen erstattes af russer! Kevin Magnussen, formel 1, sotji, f1, sergey Sirotkin, Cédric Vasseur, renault, Jolyon Palmer
Russiske Sergey Sirotkin overtager Kevin Magnussens bil ved fredagens træning til granprixet i Sotji.

Kevin Magnussen må afgive pladsen for den yngre russiske komet ved den første træning til sæsonens fjerde granprix i Sotji.

Den danske racerkører Kevin Magnussen får ikke mulighed for, at teste banen af ved fredagens frie træning før weekendes Formel 1-granprix i Sotji.

I stedet bliver det den tre år yngre russer Sergey Sirotkin, der får lov til at prøve kræfter af på hjemmebane efter, at Reanult har indgået en kontrakt med den unge russiske komet, der testkører for det franske hold.

“Sergey er en af de mest lovende juniorkørere, så det er stort for os, at han er blevet en del af Renault” fortæller løbsdirektøren Cédric Vasseur.

Der er en forventning til, at Sergey Sirotkin, der allerede har kørt banen sidste år i GP2-serien, vil gøre det godt i Kevin Magnussens bil.

”Vi kunne se, at han var den mest lovende rookie i sidste sæson i GP2, hvor han vandt et løb og fik flere podieplaceringer, og i 2016 kan han meget vel kæmpe med om titlen” siger Cédric Vasseur.

Danskeren går derfor glip af den første træningsrunde ved sæsonens fjerde granprix, som køres på søndag. Renault-teamet og Kevin Magnussen mangler stadig at hente de første VM-point.

Kilde: Politiken

Se da Kevin Magnussen punkterede ved træningen i Kina for et par uger siden: 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?