Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kevin Magnussen skaber seer rekord !

09:53 - 20. okt 2014

Kevin Magnussen skaber seer rekord ! f1, kevin magnussen, button, hamilton, tv3,

Kevin Magnussen skaber seer rekord ! f1, kevin magnussen, button, hamilton, tv3,
En populær herre, også i Danmark

DANSKERNE VILDE MED AT FØLGE KEVIN MAGNUSSEN 

Der er i denne Formel 1-sæson kørt 16 af sæsonens 19 Grand Prix’er – og seertallene afslører med al tydelighed, at danskerne elsker at følge den danske Formel 1-kører på TV3+ og TV3 Sport. Og det uanset om det er tale om træninger, kvalifikationer eller selve GP'et.  

 TV3-kanalernes dækning af Formel 1 har således oplevet mere end en fordobling af seertallene til både Grand Prix’er – og ikke mindst den redaktionelle dækning ved Peter Palshøj og Nicolas Kiesa i Formel 1-studiet. I denne sæson har de redaktionelle op- og nedtakter således haft højere seertal end flere af GP'erne havde i sidste F1-sæson. 

Gallups TV-meter tal afslører med al tydelighed, at optakterne til Grand Prix’erne steget med godt 70 procent – og det på trods af, at TV3+ har øget sendetiden 60 til 90 minutter. Den kommercielle share (i målgruppen 15-49 år) på grand prix'erne er steget fra godt 17 % til godt 37 %. 

I 2013-sæsonens - uden Kevin Magnussen - første 16 GP'er var det gennemsnitlige seertal på 84.000 seere pr. GP. I denne sæson er de første 16 GP'ere i gennemsnit fulgt af 200.000 seere. Topscoren i 2013 var det canadiske GP med 138.000 seere. I denne sæson er den foreløbige topscorer Bahrains GP med 330.000 seere i snit. 

”Vi er utrolig glade på Kevin Magnussens vegne over den succes, han har på Formel 1-banerne i denne første sæson. Og det er absolut ingen hemmelighed, at vi pt. krydser fingre for, at Kevin Magnussen snart får sat sin signatur på en kontraktforlængelse, så danskerne også i næste sæson kan følge den unge Formel 1-kører. Og så kan man jo håbe på, at han næste sæson får følgeskab af endnu en dansker i Formel 1 i form af Marco Sørensen fra GP2-feltet, da det er tydeligt, at en dansk kører i den grad trækker seerne til Formel 1 på TV3-kanalerne. Det understreges ikke kun af seertallene på GP'erne,. men også at vores redaktionelle dækning har oplevet en forrygende stigning i seertallene,” siger TV3 Sports chef Peter Nørrelund. 

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Skal du se den nye sæson af Luksusfælden?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, slet ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?