Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kevin Magnussen skaber seer rekord !

09:53 - 20. okt 2014

Kevin Magnussen skaber seer rekord ! f1, kevin magnussen, button, hamilton, tv3,

Kevin Magnussen skaber seer rekord ! f1, kevin magnussen, button, hamilton, tv3,
En populær herre, også i Danmark

DANSKERNE VILDE MED AT FØLGE KEVIN MAGNUSSEN 

Der er i denne Formel 1-sæson kørt 16 af sæsonens 19 Grand Prix’er – og seertallene afslører med al tydelighed, at danskerne elsker at følge den danske Formel 1-kører på TV3+ og TV3 Sport. Og det uanset om det er tale om træninger, kvalifikationer eller selve GP'et.  

 TV3-kanalernes dækning af Formel 1 har således oplevet mere end en fordobling af seertallene til både Grand Prix’er – og ikke mindst den redaktionelle dækning ved Peter Palshøj og Nicolas Kiesa i Formel 1-studiet. I denne sæson har de redaktionelle op- og nedtakter således haft højere seertal end flere af GP'erne havde i sidste F1-sæson. 

Gallups TV-meter tal afslører med al tydelighed, at optakterne til Grand Prix’erne steget med godt 70 procent – og det på trods af, at TV3+ har øget sendetiden 60 til 90 minutter. Den kommercielle share (i målgruppen 15-49 år) på grand prix'erne er steget fra godt 17 % til godt 37 %. 

I 2013-sæsonens - uden Kevin Magnussen - første 16 GP'er var det gennemsnitlige seertal på 84.000 seere pr. GP. I denne sæson er de første 16 GP'ere i gennemsnit fulgt af 200.000 seere. Topscoren i 2013 var det canadiske GP med 138.000 seere. I denne sæson er den foreløbige topscorer Bahrains GP med 330.000 seere i snit. 

”Vi er utrolig glade på Kevin Magnussens vegne over den succes, han har på Formel 1-banerne i denne første sæson. Og det er absolut ingen hemmelighed, at vi pt. krydser fingre for, at Kevin Magnussen snart får sat sin signatur på en kontraktforlængelse, så danskerne også i næste sæson kan følge den unge Formel 1-kører. Og så kan man jo håbe på, at han næste sæson får følgeskab af endnu en dansker i Formel 1 i form af Marco Sørensen fra GP2-feltet, da det er tydeligt, at en dansk kører i den grad trækker seerne til Formel 1 på TV3-kanalerne. Det understreges ikke kun af seertallene på GP'erne,. men også at vores redaktionelle dækning har oplevet en forrygende stigning i seertallene,” siger TV3 Sports chef Peter Nørrelund. 

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?