Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kevin Magnussen tidligt ude!

15:24 - 28. maj 2016

Kevin Magnussen tidligt ude! Kevin Magnussen, Renault, Kvalifikation, Monaco, Formel1, F1

Massere af action ved Monaco's kvalifikation, men desværre dårligt nyt for Kevin Magnussen...

I Monaco Grand Prix kvalifikation fik Magnussen en dårlig start da han kørte forbi et rødt lys ved pit udgangen, og bliver nu undersøgt af dommerne.

Han slog team kammeraten Jolyon Palmer i Q1 og sloges om den sidste plads med Ericsson for at gå videre til Q2. Han kørte en tid ind som nummer 16 og gik videre til Q2.

Tidligt i Q2 var det tydeligt at se at Magnussen fik det svært da han satte en tid 2.5 sekunder langsommere end Hamiltons flyvende omgang som ikke blev slået af andre i Q2. Magnussen endte på en 16 plads, hvilket betyder et hårdt løb for Magnussen på den smalle Monaco bane.

Max Verstappen kørte galt tidligt i Q1, og starter sidst ved løbet imorgen. Verstappen var ellers én af de 5 mulige kørere der kunne indtage første start position til løbet imorgen.

Tidligt i Q3 kørte Ricciardo en flyvende omgang på 1m13.622s og viser hvor hurtig Red Bull virkelig er i Monaco’s gader. Dette betyder Daniel Ricciardo starter på første position ved løbet imorgen.

Hamilton havde problemer ved starten af Q3 og kom først ud på banen helt til sidst og kunne ikke sætte en tid der matchede Ricciardo’s og ender med at starte på 3 position til løbet.

Resultat fra kvalifikationen er som følger:

Læs også   Mest populære