Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kevin Magnussen: Vi beder for Bianchi!

16:22 - 05. okt 2014

Kevin Magnussen: Vi beder for Bianchi! formel 1, kevin magnussen

Kevin Magnussen: Vi beder for Bianchi! formel 1, kevin magnussen
Jules Bianchi.

Det var en dramatisk dag på Suzuka-banen, hvor den ærgerlige overskrift på løbet naturligvis blev Jules Bianchis alvorlige ulykke. Kevin Magnussens tanker går da også til den hårdt tilskadekomne franskmand.

Kevin Magnussen kunne på dagen for det japanske Grand Prix fejre sin 22-års fødselsdag.

Men det blev den regnvåde bane og Jules Bianchi, der kom i uheldig fokus hos både danskeren og resten af Formel 1-verdenen.

Til slut i løbet var regnen igen taget til, hvilket voldte problemer for mange af kørerne, og blandt andet førte det til, at Saubers Adrian Sutil røg ud grundet aquaplaning.

Da en redningstraktor var i færd med at fjerne den havarerede racer, skete nøjagtigt det samme for Marussia-køreren Jules Bianchi, som uheldigvis ramte bagenden af redningskøretøjet.

Franskmanden blev i bevidstløs tilstand fragtet til hospitalet, hvor han blev hasteopereret for svære hovedskader.

Løbet blev afbrudt, da der var kørt i alt 47 af de 53 omgange, og den forfærdelige ulykke lagde naturligvis en dæmper på stemningen hos de andre kørere.

Blandt andet McLaren-teamet satte efterfølgende ord på situationen.

"Lad os håbe, at Jules klarer den. Man får det så dårligt, når de her ulykker sker. Lad os bede en bøn for Jules og håbe, at han klarer den," siger Magnussen i en officiel udtalelse fra det engelske hold.

Også holdkammeraten Jenson Button, der endte på 5. pladsen, sender tanker til Bianchi.

"Selve løbet betyder intet for mig i dag. Jeg så ikke selve ulykken, men alle vores tanker er hos Jules, hans familie og hans team. Det er den slags ulykker, man aldrig håber indtræffer i Formel 1," siger briten.

Udover Buttons godkendte placering og de ti point, den medfører, var McLaren-kørernes egne præstationer på banen heller ikke noget at råbe hurra over.

"Vi gjorde det bedste, vi kunne i dag, men vi havde et uheldigt problem med rattet, hvilket praktisk talt satte mig ud af spillet. Jeg gjorde mit bedste for at komme tilbage og få nogle point, men uheldigvis var det ikke muligt," fortæller Kevin Magnussen om sin lidt kedelige 14. plads ved dagens Grand Prix.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?