Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kevin: Uden sejre stopper jeg i F1!

17:34 - 29. sep 2014

Kevin: Uden sejre stopper jeg i F1! formel 1, kevin magnussen

Kevin: Uden sejre stopper jeg i F1! formel 1, kevin magnussen
Uden gode præstationer for McLaren vinker Kevin farvel.

Hvis ikke Kevin Magnussen kan præstere som en af de allerbedste i Formel 1, så finder han på noget andet at lave. Det meddeler den unge dansker kontant i nyt interview med tysk motorssportssite.

Det er enten succes eller ingenting for Kevin Magnussen.

I et interview med det tyske motorsportssite crash.net fortæller Formel 1-køreren, at han har tænkt sig at droppe klassen, hvis ikke han har seriøs mulighed for at tilkæmpe sig titlen som verdensmester.

Det skriver Ekstra Bladet.

Danskeren er klar over, at han har fået en stor chance hos McLaren. Men kan han ikke levere hos det engelske team, så kan han ifølge ham selv heller ikke levere andre steder, hvilket ville betyde et øjeblikkeligt stop for Formel 1-karrieren.

"Jeg har altid vidst, at hvis jeg ikke leverer i år, så er det det. Jeg har én chance, og jeg synes, jeg gør det ok. Det lægger selvfølgelig pres på en, når pressen begynder at skrive om fremtiden, fordi det får mange folk til at tale om det, og det kan derfor skabe en lidt negativ energi. Men det må man leve med, og det er heller ikke et kæmpe problem, fordi jeg vidste, at da jeg gik efter denne plads, var det samtidig min eneste chance, og det ville være make-or-break. Jeg vidste, hvad jeg gik ind til, og jeg gør det OK," siger Kevin Magnussen til crash.net.

Verdensmesterskabet er det eneste, der betyder noget for den danske stjerne.

"Jeg ser på det sådan her, at hvis jeg ikke kan få succes med det samme, med den chance, jeg har fået hos McLaren, og være god nok for dem, så bliver jeg aldrig god nok. Så er der ikke nogen grund til at lede efter mindre hold og arbejde mig den vej op, for kan jeg ikke gøre det med samme, bliver jeg aldrig verdensmester. Jeg er her ikke for andet end verdensmesterskaberne. Jeg er her ikke for at kunne fuldføre løb og score point. Det eneste, jeg vil, er at vinde, og hvis jeg ikke kan se en fremtid med sejre og mesterskaber - så skal jeg ikke være i Formel 1, men i stedet gøre noget, hvor jeg kan vinde," siger Magnussen, der dog synes, han har bevist overfor sig selv, at han kan gøre det.

Da han under interviewet bliver spurgt om, hvorvidt danskerne sætter pris på hans sekundære placeringer, svarer Kevin Magnussen:

"Nej, de er stadig ekstremt skuffede. Det er fint nok, og jeg har ikke noget i mod det, for jeg er heller ikke ligefrem glad selv. Det er fint, at de bare gerne vil se mig vinde, og jeg skal nok ende der en dag."

Se om Kevin Magnussen kommer tættere på at indfri sine egne ambitioner den kommende weekend, når han og resten af Formel 1-feltet kører Grand Prix på Suzuka-banen i Japan. Følg med på TV3+, TV3 SPORT 1 og TV3 SPORT 2.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?