Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kim Kardashian truet af Beyoncé!

16:02 - 06. apr 2016

Kim Kardashian truet af Beyoncé! Kim Kardashian, Beyonce, Kanye West

Kim Kardashian truet af Beyoncé! Kim Kardashian, Beyonce, Kanye West
Kim Kardashian er sur over at Kanye West søger råd om deres forhold hos Beyoncé.

Kanye West blev endnu engang upopulær hos Kim Kardashian, da han søgte råd hos Beyoncé om problemerne i parrets forhold.

De seneste par måneder har været fyldt med rygter om knas i forholdet mellem Kim Kardashian og Kanye West. Derfor er Kanye gået bag om Kim og har søgt råd om parforholdet hos Beyoncé, der er gift med rapperens gode ven, Jay Z.

”Bey er på det seneste blevet den skulder, som Kanye græder ud ved, og der er Kim ikke tilfreds med” fortæller en insider til magasinet heat.

Kim Kardashian er bestemt ikke begejstret for at hendes mand betror sig omkring parrets problemer til Beyoncé, som aldrig har været realitystjernens slyngveninde.

”Kim siger, at hendes skænderier med Kanye ikke burde blive diskuteret med Beyoncé og føler, at hun ikke har noget privatliv mere” siger kilden.

At Beyoncé selv kæmper med at få ægteskabet med Jay Z til at fungere og samtidig leger ægteskabsrådgiver, irriterer kun Kim endnu mere.

”Kim elsker Kanye og vil gerne have, at deres ægteskab fungerer, men hun havde slet ikke troet, at han ville bede om hjælp fra Beyoncé”

”Af alle mennesker, Kanye kunne tæle med, så er Kim oprevet over, at han har valgt Bey. Kim kan slet ikke tro, at en, der selv har problemer i ægteskabet, ville blande sig i andres” uddyber kilden.

Kilde: SE og HØR

 

Læs også   Mest populære