Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kira Eggers: Veninden bollede min fyr!

16:03 - 30. dec 2014

Kira Eggers: Veninden bollede min fyr! kira eggers

Kira Eggers: Veninden bollede min fyr! kira eggers
Kira har siden den ærgerlige episode igen fundet kærligheden.

Den tidligere nøgenmodel fortæller om en katastrofe af en nytårsaften.

For mange danskere lægges der i ovnen til den helt store fest, når nytårsaften nærmer sig.

Det går bare ikke altid helt som planlagt — det kan bloggeren Kira Eggers ifølge Ekstra Bladet skrive under på.

Historien fra 2004, hvor hun stadigvæk boede i Los Angeles, deler hun på sin blog.

"En jul, hvor jeg var der alene uden familie, savnede jeg selskab. Det var 2004, tror jeg nok. Jeg tog derfor kontakt til en tæt veninde – lad os kalde hende Malene – og spurgte, om jeg måtte invitere hende til LA fra Danmark over nytår. Altså som i at jeg betalte billetten for hende. Det var hun meget interesseret i, og aftalen faldt på plads," skriver Kira Eggers, som dengang datede en kendt skuespiller.

"Jeg havde i et års tid set noget til en skuespiller, hvis navn jeg vil undlade at nævne, vi ved jo hvor glade de er for at sagsøge folk i USA. Jeg kan da nævne, at han er en af hovedrollerne i et tv show, der hedder CSI, som Malene fulgte med i, og derfor blev hun jo ekstra begejstret, da jeg så nævnte, at vi skulle holde nytår med ham på den klub, han ejede en bid af, den gang."

Men veninden, som om aftenen blev sat sammen med skuespillerens assistent, var ikke helt tilfreds med situationen.

"Som aftenen skred frem, blev hun dog alligevel træt af min dates assistent og vendte igen opmærksomheden tilbage på min date. Til alle gæsters store forbløffelse og irritation. Det blev mere og mere pinligt," fortæller Eggers på bloggen.

Senere inviterede skuespilleren selskabet hjem til sin bolig for at overnatte, og her fik Malene den idé, at hun ville sove sammen med Kira og hendes kæreste.

"Det var så underligt og upassende, at hun blev ved med at insistere på at sove i vore seng," skriver Kira, som da også afviste venindens forslag.

Men næste morgen skulle det gå lidt anderledes.

"Jeg gik ud for at tage telefonen, og ti minutter inde i samtalen gik det op for mig, at døren var blevet lukket ind til soveværelset og da jeg blev mistænksom, gik jeg over og åbnede den. Hvem fandt jeg nøgne i sengen i gang med en omgang sex for fulde gardiner? Jo- jo! Den er god nok!  Hun sad helt nøgen oven på ham, han så forvirret ud og jeg smækkede døren og gik. Faktisk tror jeg nok han spurgte om jeg ikke ville være med. For real," lyder det fra den uheldige blogger.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?