Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kirsten og Thomas er taget til Spanien!

16:52 - 11. okt 2016

Kirsten og Thomas er taget til Spanien! Kirsten Siggaard, Thomas Evers,Vild med dans, Spanien

Kirsten og Thomas er taget til Spanien! Kirsten Siggaard, Thomas Evers,Vild med dans, Spanien
Kirsten Siggaard skal optræde i den spanske by Málaga.

Kirsten Siggaard skal i de næste tre dage optræde i den spanske by Málaga, og derfor hun har taget sin dansepartner med.

Sangerinden skal give tre koncerter henholdsvis mandag, tirsdag og onsdag, og de aftaler overholder Kirsten selvom hun er med i Vil med dans.

”Inden jeg overhovedet sagde ja til at medvirke, vidste jeg jo, at jeg skulle herned, så jeg var meget glad for, at produktionen sagde, at det ikke ville være en hindring. Jeg har dog hele tiden haft to flybilletter, en til torsdag og en til fredag. Var jeg nu røget ud af 'Vild med dans', kunne jeg jo blive lidt længere, men nu flyver jeg altså tilbage til Danmark igen torsdag morgen - heldigvis, fortæller” Kirsten Siggaard over telefonen fra Málaga til TV2.

Thomas Evers nyder at være med Kirsten Siggaard i Spanien.

”Jeg glæder mig til, at hun kan få lov til at stråle på sin hjemmebane, og at hun kan vise mig, hvad hun er god til. Det kommer også til at give hende noget at kunne vise mig det, tror jeg, siger Thomas Evers Poulsen, der rejser tilbage til Danmark onsdag morgen” siger danseren til TV2.

På fredag skal parret danse til Melodi Grand Prix sangen Lige der hvor hjerter slog af Anders Frandsen.

”Jeg valgte sangen, fordi jeg synes, at den passer rigtig godt til en slowfox. Den bliver dog lavet en lille smule om, så den får en 2016-lyd lidt a la Rasmus Seebach”, siger Thomas Evers Poulsen og tilføjer:

”Og så blev Kirsten jo faktisk tilbudt at synge sangen inden Anders Frandsen dengang i 1991, men hun kunne ikke, fordi hun lavede teater på det tidspunkt” skriver TV2.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?