Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Køb Pamelas 'Baywatch'-badedragt!

10:12 - 27. sep 2014

Køb Pamelas 'Baywatch'-badedragt! pamela anderson, baywatch

Køb Pamelas 'Baywatch'-badedragt! pamela anderson, baywatch
Der er ikke noget, der skriger "halvfemser-sexet' som Anderson i sin røde badedragt.

Den ikoniske røde badedragt, som Pamela Anderson bar så overbevisende i hit-serien 'Baywatch', kan nu blive din. Den sættes nemlig til salg ved auktion i næste måned.

Tanken om at få fingrene i Pamela Andersons karakter CJ Parker fra den populære 90'er-serie 'Baywatch' har sikkert strejfet de fleste fyre, som blev udsat for den veldrejede babe på en af hendes vuggende slow-motion løbeture ned ad stranden.

Ifølge Ekstra Bladet er det nu (næsten) blevet muligt, for man kan nemlig byde på Pamelas berømte røde badedragt fra serien, når den ryger under hammeren næste måned.

Verdens måske mest populære badedragt var stærkt medvirkende til at gøre både Pamela Anderson og 'Baywatch' til nogle af de mest feterede fænomener for omtrent 20 år siden.

Dengang donerede stjernen sin Lycra-dragt til en skole tæt på hjemmet i Malibu, Californien. Skolen auktionerede den siden bort for at skrabe penge ind, hvilket betød, at en privat samler kom til at sidde på den.

Men nu er den altså igen på markedet, og det forventes, at det berømte stykke tøj kan indbringe omkring 38.000 kroner. Med i købet får man dog også Andersons orange livbøje og et signeret foto af hende.

Joe Maddalena fra det Californiske auktionshus Profiles in History, som har badedragten til salg, siger:

"Pamela Anderson var så at sige 'Baywatch' - det var hendes show. David Hasselhoff var selvfølgelig også en stor del af det, men ser man på, hvem det var folk tændte for tv'et for at se, så er der ingen sammenligning."

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?