Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kølpin: Skilsmissen smadrede mit liv!

14:02 - 31. maj 2015

Kølpin: Skilsmissen smadrede mit liv! Alexander Kølpin, Sarah Zobel, Burhan G

Kølpin: Skilsmissen smadrede mit liv! Alexander Kølpin, Sarah Zobel, Burhan G
Alexander Kølpin krediterer dansen som hans redningsmand.

I anledningen af Alexander Kølpins 50-års fødselsdag den 1 juni, taler han nu ud om skilsmissen der kostede ham et sammenbrud.

Efter 14 års ægteskab sammen med Sarah Zobel, blev hele Alexander Kølpins verden vendt op og ned, da Se & Hør sendte ham en email, hvori de kunne oplyse at hans kone havde flere jern i ilden og hun forlod ham til fordel for Burhan G.

- Det var et kæmpe chok. Men jeg er glad for nu, at jeg ikke reagerede på mine følelser og sagde skrid, kælling. Vi kæmpede for ægteskabet i en periode, men det kræver jo, at man er to, der kæmper sammen, og der kom et tidspunkt, hvor jeg ikke kunne være med mere. Jeg kunne mærke, at her gik min grænse, og så var det slut, fortæller Kølpin i et interview med Berlingske.

Kølpin beskriver bruddet som en meget hård periode i sit liv. Han flyttede efterfølgende ind i sine forældres hus, og kort tid efter blev han ramt af et nervesammenbrud.

- Jeg lå bare på gulvet, var lam i armene og følelsesløs i køberne og op til ørerne, beretter han.

Noget af det allersværeste blev det sociale samvær med venner og familie, der ikke kunne holde ud at være i andres selskab, han var følelsesmæssigt drænet og ude af form.

- Det sociale var det værste. Jeg kunne ikke holde ud at være sammen med andre mennesker. Jeg brugte al min energi på at holde sammen på mine børn og mig selv. Jeg har aldrig været så ked af det. Jeg havde givet slip. Jeg ved godt, at jeg ikke kan være, som da jeg var 25, men når man har brugt så mange år på at gå op i sin krop, er det frygteligt, når man ikke er i form. Men jeg har trænet så meget i mit liv, hver eneste dag i otte timer var det det eneste, jeg lavede, så jeg har ikke lyst til at træne, jeg kan kun gøre det, hvis jeg har et projekt. Der skal være en grund. Lige nu har jeg en personlig træner og nogle meget klare mål at træne imod. Så kommer jeg af sted, afslutter han.

Parret der blev skilt i 2012 har sammen børnene Roberta på 14 og 9-årige Vincent.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?