Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kollega: Charlie Sheen var døden nær!

16:18 - 16. apr 2015

Kollega: Charlie Sheen var døden nær! charlie sheen, two and a half men, jon cryer

Kollega: Charlie Sheen var døden nær! charlie sheen, two and a half men, jon cryer
Ashton Kutcher overtog i 2011 Sheens plads i hitserien 'Two and a Half Men'.

Jon Cryer, som spillede sammen med skandalestjernen i 'Two and a Half Men', var enormt bekymret for Sheens alkoholmisbrug.

Charlie Sheen blev i 2011 fyret fra komedieserien 'Two and a Half Men', og både dengang og siden har skuespilleren kæmpet med et alkoholmisbrug.

Nu står Jon Cryer, som i serien spillede karakteren Alan Harper, frem og fortæller, hvor bekymret han har været for sin ven og kollega.

"Charlie virkede tæt på at dø. Det var over det hele. Det var på fjernsyn og på internettet. Overalt hvor der var en skærm, var min ven, der fik det værre foran hele verden, og det var skræmmende," siger Jon Cryer til Huffington Post.

Selvom Charlie Sheen ifølge Cryer forsøgte at skjule sit høje alkoholforbrug, så skinnede det alligevel igennem under optagelserne.

"Han prøvede for meget. Han opførte sig meget venligt, grinede af alle jokes og krammede produktionsfolkene. Man kunne se, at han gjorde en indsats for at virke ædru, når han tydeligvis ikke var det," forklarer Jon Cryer.

De to skuespillere har været gode venner, og Jon Cryer håber, deres forhold en dag kan blive godt igen.

"Der var en fyr, som jeg kendte og arbejdede sammen med i adskillige år, og som jeg havde en fantastisk tid med, men så besluttede han, at han ikke ville være ædru mere," siger Cryer og fortsætter:

"Jeg håber, at der kommer en dag, hvor han beslutter, at det er vigtigt for ham igen. Og jeg vil være hans ven, når den dag kommer."

Jon Cryer har tidligere udtalt sig om Charlie Sheens sammenbrud. I følgende klip foregår det i et interview med David Letterman.

Læs også   Mest populære