Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kom til Diddy-fest i KBH

15:19 - 23. feb 2007

Kom til Diddy-fest i KBH Diddy, København, afterparty

BAD-BOY Sean 'Diddy' Combs giver, sammen med Snoop Dogg, koncert i København den 13. marts og i vanlig ekstravagant stil holder han luxus-afterparty, når han er færdig på scenen.

"R U INVITED?" er sloganet for festen og det spørgsmål er der nok en hel del groupies, festaber og andet godtfolk, der vil spørge hinanden om.

Selvom det ikke er afsløret hvor festen skal holdes henne, (dog er det rimeligt sikkert, at Valby beboerhus ikke kommer på tale) summer København allerede af spænding. Og det er allerede blevet afsløret, at rapperen selv vil vende plader på klubben.

Der er mulighed for at vinde en billet til festen ved at prøvekøre en Nissan Qashqai eller holde et vågent øje med konkurrencer i pressen. Desuden vil Diddy udvælge nogle personer, der er klædt ekstraordinært flot på til koncerten, og giver dem fribilletter.

Diddy var i København sidste år, da der skulle afholdes MTV Music Awards i hovedstaden. Rapperen fik mange fem-liters flasker af det dyre boblevand 'Cristal' fløjet ind i anledning af den after-party.

Selvom han er nybagt far til tvillinger, så lever Diddy under sloganet: "Skal der være fest - så lad der være fest".

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?