Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Komiker stressede op til bryllup!

18:45 - 14. okt 2016

Komiker stressede op til bryllup! Nikolaj Stokholm Mussemor Isabella Jøhnke bryllup

Komiker stressede op til bryllup! Nikolaj Stokholm Mussemor Isabella Jøhnke bryllup
Det nyligt gifte par Nikolaj Stokholm og 'mussemor'

Nikolaj Stokholm var presset som planlægger op til sit nyligt afholdte bryllup

Komikeren Nikolaj Stokholm, der blandt andet er kendt som Øland i 'Sjit Happens' blev sidst lørdag gift med Isabella Jøhnke, som han ynder at kalde ’Mussemor’.

I en klumme skrevet på Christiane Schaumburg-Müllers blog, chrichri.dk, beretter komikeren om udfordringerne ved at planlægge et bryllup: "Det giver mening, at kvinder i en midtlivskrise, beslutter sig for at blive bryllupsplanlæggere - for det er satme med at holde tungen lige i munden." Klummen er skrevet kun få dage før bryluppet, hvor der herskede alt andet end fred og idyl.

Nikolaj Stokholm omtaler sig selv som noget perfektionistisk. Selvom han ønskede, at alt lykkedes til brylluppet, var det mest vigtige dog, at han kunne få sin hustrus hånd. ”Men det er klart, at det betyder meget for mig, at lige den dag kommer til at glide, som en barnerumpe i Kærgården”, skriver komikeren i klummen.

Trods utallige bekymringer om at sige ja på rette tidspunkt og ikke som prins Joakim, der svarede ja tre gange istedet for to, virkede Stokholm fortrøstningsfuld: ”Nå, det skal nu nok blive den dejligste dag og jeg glæder mig virkelig meget. Jeg er meget stolt, rørt og bevidst om det ansvar, der hviler på vores og mine skuldre. Nu skal jeg være ægtemand og sørge for, at hun får det bedste liv i verden, for det fortjener min mussemor.”Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?