Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Korsbæk genåbnet!

20:16 - 30. apr 2015

Korsbæk genåbnet! matador, korsbæk, per pallesen, bakken, tjener boldt

Korsbæk genåbnet! matador, korsbæk, per pallesen, bakken, tjener boldt
I dagens anledning var alle veteran bilerne ude at køre.

Per Pallesen måtte endnu en gang trække i uniformen, da tjener Boldt skulle servere på Jernbane restauranten.

Det har været længe undervejs, men i dag åbnede Korsbæk på Bakken. Og det var med flere af de kendte ansigter fra den elskede serie i deres gamle vanlige roller.

Programmet åbnede med transport af gæsterne fra Klampenborg Station, som meget passende var blevet omdøbt til Korsbæk Station i dagens anledning, og naturligvis blev de transporteret i veteranbiler i stil med tiden for serien.

Flyversjusser blev der også serveret en mass midt i Algade, og det var svært at undgå at Bent Mejding også indtog en, i bedste Jørgen Varnæs stil.

Flere af skuespillerne fra serien havde takket ja til at spille deres gamle roller i forbindelse med åbningen, men da der jo som bekendt er mange som ikke er længere, har man hyret skuespillere til deres roller, så der var tale om en gang regulær Matador-mix.

Naturligvis var Matadors 'mor', den nu 98-årige Lise Nørgaard også mødt op, ligesom blandt andre Morten Grunwald, der spillede Maudes gamle flamme Ernst Nyborg, Maude selv i skikkelse af Malene Schwartz, overtjener Olsen fra Postgården der i serien blev spillet af Holger Perfort og Sonja Oppenhagen, der spillede Oberst Hackels livlige datter Vicki.

Se eller gense scenen fra serien med Konsulinde Holms sang til Hans Christian og Maude i anledning af deres sølvbryllup:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?