Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kronprinsparret på forsiden af Vogue!

16:01 - 03. jul 2016

Kronprinsparret på forsiden af Vogue! Frederik, Mary, Vogue Australia

Når den nye udgave af Vogue Australia udkommer den 11. juli, er det med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik på forsiden.

Kronprinsessen er yderst populær i sit hjemland

”Jeg tænker, at Frederik skal være virkelig glad for, at han tog på Slip Inn den aften og mødte hende. De har søde børn, der ligner deres forældre, og hun fremstår altid med stil og finesse”, skriver en læser på Vogue Australias facebookside.

I et interview med kronprinsparret fortæller Mary hvilken tanker hun har gjort sig om at være rollemodel.

”Jeg finder det svært at tale om mig selv som rollemodel, fordi jeg tænker, at der er andre mennesker og deres opfattelse af dig, der gør dig til en rollemodel.

Det er ikke noget, jeg hele tiden tænker over, men på samme tid er jeg meget opmærksom på min rolle og mit ansvar” udtaler kronprinsessen til Vogue Australia

”H.K.H. Kronprinsessen har givet et interview om sit engagement indenfor emnerne i særudgaven, der også bringer en billedserie med Kronprinsessen og Kronprinsfamilien taget af fotograf Mario Testino.

Her ses et af billederne med Kronprinsparret og deres fire børn i Frederik VIII's Palæ” oplyses det på kongehuset Facebook side, om interviewet i augustnummeret af Vogue Australia.

Kilde SE OG HØR.

Læs også   Mest populære