Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Kylies røv sælger mormor-trusser!

16:28 - 29. okt 2014

Kylies røv sælger mormor-trusser! kylie minogue, sloggi

Kylies røv sælger mormor-trusser! kylie minogue, sloggi
Sjældent har en mormor-trusse taget sig så godt ud.

Firmaet Sloggi har scoret sig noget af en reklamesøjle — ingen ringere end sangfuglen Kylie Minogue skal nu promovere de famøse trusser.

Det er måske ikke det mest oplagte match, men nu skal den ellers ikke så hippe mormor-trusse fra Sloggi ifølge Ekstra Bladet promoveres af selveste Kylie Minogue.

Ideen er naturligvis ikke mindst, at australierens verdensberømte numse skal være med til at gøre mærket en smule smartere i forbrugernes øjne.

For selvom den hvide bomuldsunderbuks har været på markedet i hele 35 år og er noget af det stærkest sælgende undertøj i Europa, så vil Sloggi gerne være kendt for andet end blot magelighed og komfort.

Og selvom den sexede sangerinde efterhånden har nået de 46 år, så kan hendes veldrejede numse sikkert stadigvæk give brandet bare en smule edge.

Også Kylie selv er yderst begejstret for sit nye job:

"Jeg er utrolig glad for samarbejdet med Sloggi og beundrer, at man har formået at forblive tro mod sine værdier samtidig med, at Sloggibrandet har udviklet sig. Vi deler den samme passion for frihed, og det er en sand fornøjelse at hylde den sammen," siger Kylie Minougue i en pressemeddelelse i forbindelse med kampagnen.

Hvis man er interesseret i at se australierens bagdel i bevægelse, så har man rig mulighed for det i en af hendes seneste videoer: