Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

L.O.C og Christiane deler millionerne!

17:34 - 06. jun 2015

L.O.C og Christiane deler millionerne! L.O.C, Christiane Schaumbürg

L.O.C og Christiane deler millionerne! L.O.C, Christiane Schaumbürg
Parret kommer ud af skilsmissen med et pænt plus.

Liam O'Connor og Christiane Schaumbürg-Müller har flere millioner bundet i deres fælles hus.

Når L.O.C og Christiane gør endelig status på økonomien efter deres skilsmisse, er der meget der tyder på at de begge kommer ud med et ganske pænt overskud.

Ekstra Bladet har analyseret økonomien omkring det hus det købte for knap 2 år siden. Dengang betalte parret 8,4 millioner kroner for huset i Hellerup der gav dem ikke mindre end 272 kvadratmeter bolig i det pæne kvarter. Ifølge tinglysningen er gælden på huset i dag knap 6,75 millioner, så selv med et hussalg til oprindelig pris er der stadig næsten 2 millioner i overskud.

Noget tyder dog på at de kan sælge til noget højere pris end hvad de selv købte for. I Gentofte kommune ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris på næsten 41.000 kroner, hvilket potentielt kan resultere i hammerslag på 11,6 millioner kroner. Da LOC og Christiane ejer huset sammen vil de hver i sær kunne stikke knap 2,5 millioner kroner i lommen. Hvis den tinglyste gæld er lavere end angivet kan det beløb blive endnu højere.

Derimod får Christiane ingen glæde af egenkapitalen på 6,5 millioner kroner i L.O.Cs eget firma, men kan beholde alt hvad hun bragte ind i ægteskabet.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?