Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Læge: Schumacher overlever nok ikke!

10:48 - 04. nov 2014

Læge: Schumacher overlever nok ikke! michael schumacher, formel 1

En tidligere Formel 1-læge giver ikke meget for de positive meldinger, der kommer fra lejren omkring Michael Schumacher.

Michael Schumacher kom alvorligt til skade ved et styrt på ski sidste december, og han blev først for nylig flyttet hjem til videre behandling, hvor det dog stadigvæk kun går langsomt fremad.

Ikke desto mindre har det de seneste måneder ikke skortet på optimismen fra både familie og eksperter i vurderingen af Formel 1-legendens tilstand. Især har begejstringen drejet sig om, at Schumacher stille og roligt er blevet vækket fra sit kunstige koma.

Og indsatsen fejler da heller ikke noget. Blandt andet har Schumachers kone, Corinna, fået bygget et klinikkompleks ved siden af parrets hus, hvilket angiveligt skulle koste familien omkring en million kroner i ugen.

Men nu melder den tidligere Formel 1-læge Gary Hartstein sig ind i diskussionen, og ifølge ham er der ikke reelle beviser på egentlige fremskridt hos den syvdobbelte verdensmester. Det skriver Ekstra Bladet.

"Som tiden går, bliver det mindre og mindre sandsynligt, at Michael vil komme sig i nogen nævneværdig grad," siger Hartstein til avisen Daily Mail.

Ifølge lægen, der tidligere var en del af den medicinske stab i Formel 1, bevæger den 45-årige tysker sig fortsat ikke i særlig høj grad, hvilket er et dårligt tegn. Derved adskiller stadiet sig ikke meget fra dengang, Schumacher var lagt i kunstigt koma.

Det betyder også, at spørgsmålet om, hvorvidt racerkøreren rent faktisk står til at overleve, er åbent.

"Den forventede levealder for en patient, der ikke er ved bevidsthed, og som ikke forbedrer sig neurologisk, kan måles i måneder eller relativt få år. Verden er vidne til det langsomme farvel til en af de største racerkørere nogensinde," siger Hartstein, som mener at Schumacher-lejren har tegnet et skævt billede af situationen.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?