Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Land udelukket fra MGP!

16:17 - 22. apr 2016

Land udelukket fra MGP! Ovidiu Anton, melodi gran prix, mgp, eurovision song contest, mgp 2016, rumænien, EBU, TLZ

Land udelukket fra MGP! Ovidiu Anton, melodi gran prix, mgp, eurovision song contest, mgp 2016, rumænien, EBU, TLZ
Rumænien og kunstneren Ovidiu Anton er smidt ud af Melodi Gran Prix.

I det europæiske Melodi Gran Prix’s levetid på 61 år, er et land aldrig blevet smidt ud af konkurrencen og nægtet deltagelse. Det sker nu, hvor Rumænien er udelukket fra Eurovision Song Contest 2016.

Arrangøren for Eurovision, European Broadcasting Union (EBU), meddeler i en pressemeddelelse, at udelukkelsen skyldes, at den nationale rumænske public service-tv-station Televiziunea Român? ikke har betalt deres gæld på 16 millioner schweiziske franc. Det svarer til godt 108 millioner danske kroner, som tv-stationen skylder EBU.

“Det er beklageligt, at vi er tvunget til at gøre dette. Vi er skuffede over, at vi ikke har fået noget svar fra den rumænske regering i alle vores forsøg på at løse dette problem” meddelte EBU-direktør Ingrid Deltenre.

Den ubetalte regning bliver på bekostning af den rumænske kunstneren Ovidiu Anton, der ikke mulighed for at optræde med sin vindersang ‘Moment of Silence’.

“Det er selvfølgelig skuffende for den artisk, der er blevet udvalgt til at repræsentere Rumænien, for vores kolleger i TVR, som har forberedt deltagelsen så godt i år. Og ikke mindst for de rumænske seere og de mange Eurovision-fans i landet” siger supervisor for Eurovision Song Contest, Jon Ola Sand.

Efter at have overskredet betalingsfristen, der var den 20. april, må rumænerne derfor se sig sat på tilskuerbænken til årets gran prix.

Kilde: BT

Hør den udelukkede rumænske MGP deltager Ovidiu Anton med sangen 'Moment of Silence':

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?