Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lars Olsen som Brøndbys nye træner?

09:15 - 21. mar 2016

Lars Olsen som Brøndbys nye træner? Brøndby, superliga, cheftræner, lars olsen

Lars Olsen som Brøndbys nye træner? Brøndby, superliga, cheftræner, lars olsen
Lars Olsen er iblandt topkandidaterne til trænerjobbet i Brøndby

Lars Olsen er iblandt topkandidaterne til at blive Brøndbys nye cheftræner efter Auri Skarbalius, der fungerer som midlertidig træner.

Lars Olsen assisterede i Brøndby i 1999-2002 under træner Åge Hareide og nu kan han være på vej tilbage, denne gang som cheftræner for holdet. Den 54-årige træner er nemlig ifølge Ekstra Bladet en af topkandidaterne, når der skal findes en ny træner for superligaholdet. 

“Jeg kan godt bekræfte, Lars Olsen har mange af de kvaliteter, vi leder efter hos en kommende træner” fortæller Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, til Ekstra Bladet og kalder Olsen for en ‘god kandidat’.

Den danske fodboldtræner forlængede sidste år sin kontrakt med Færøernes landshold frem til 2020. Tidligere har han haft succes som cheftræner for Randers og OB. Lars Olsen ønsker ikke at kommentere historien om cheftrænerstillingen i Brøndby, men fortæller at han er glad for at være på Færøerne.

Siden Thomas Franks opsigelse har ledelsen på Vestegnen haft travlt med at finde den kommende træner, som skal være på plads snarest for at kunne præge truppen til den kommende sæson.

“Vi leder efter en træner med erfaring, og en der kender klubben indefra. Han skal naturligvis også kunne stå for det pres, der altid vil være i en klub som Brøndby” fortæller Troels Bech til Ekstra Bladet.

Iblandt kandidaterne til at tage over for Skarbalius er, ifølge det danske medie, også de to spaniere Juan Carlos Garrido og Julen Lopetegui inde i billedet.

Kilde: BT

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?