Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lever livet: Alex er enlig mor på 1. klasse!

11:08 - 13. dec 2015

Lever livet: Alex er enlig mor på 1. klasse! grevinde alexandra, skilsmisse

Lever livet: Alex er enlig mor på 1. klasse! grevinde alexandra, skilsmisse
Alexandra smiler igen efter nogle hårde år.

Grevinden er blomstret op efter Martin-exit.

Mens de fleste danskere lige så stille er ved at blive ramt af det deprimerende vinter-vejr, så stråler Alexandra om kap med december-solen.

Grevinden fra Hong Kong er nemlig gået igennem en forvandling siden bruddet med den 14 år yngre Martin Jørgensen.

“Jeg tror, det er supergodt, at de gik fra hinanden, og skilsmissen er god for Alexandra. Med unge mænd kommer der et tidspunkt, hvor man bare ikke er samme sted. Hvor han har lyst til at gå i byen og snakke med yngre piger,” siger Joan Ørting til Se og Hør.

Den tidligere prinsesses forvandling er blandt andet kommet til udtryk ved en ny og frisk stil. På de røde løbere og til kendis-fester suger Alexandra opmærksomheden til sig med sine flotte og frække kjoler.

“Det, hun rent faktisk siger, er: ”Se, hvor godt jeg har det nu. I mange år har jeg set trist ud på forsiden af SE og HØR, men nu er jeg glad og lettet,” siger Joan Ørting til ugebladet.

Se og Hør skriver, at Alexandras opmærksomhed lige nu er rettet mod familien og vennerne. Blandt andet er hun begyndt at køre prins Felix til skole, og kalenderen er efter sigende tæt pakket med caffe latte- og yoga-dates med veninderne.

Den 51-årige grevinde kan med god ro i sindet fokusere på livets glæder. Hendes årlige apanage er nemlig vokset siden 2004 og udgør ifølge ugebladet i dag 2,3 millioner kroner.

Derudover får hun mellem 300.000 og 500.000 kroner for at sidde i bestyrelsen i det schweiziske medicinalfirma Ferring Pharmaceuticals.

 

 

Læs også   Mest populære