Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lighthouse X i Eurovision-fiasko!

12:24 - 13. maj 2016

Lighthouse X i Eurovision-fiasko! Lighthouse X, Eurovision 2016, Stockholm, Globen

Lighthouse X i Eurovision-fiasko! Lighthouse X, Eurovision 2016, Stockholm, Globen
Birthe Kjær til Eurovision i 1989

Danmarks grand prix-drøm har fået en ende. Sent torsdag aften blev Lighthouse X sendt ud af Eurovision Song Contest, og skal altså derfor ikke med til finalen på lørdag.

For andet år i træk ender musikkonkurrencen Eurovision i en fiasko for Danmark. Sidste år var det bandet Anti Social Media, som røg ud efter semifinalen – og nu altså også dette års danske Eurovision-bidrag, Lighthouse X.

- Rent statistisk har vi faktisk gjort det rigtig flot de seneste ti år, men det er klart, at det går ikke, at vi heller ikke kommer i finalen næste år. Der skal vi simpelthen i finalen, fortæller en skuffet Jan Lagermand Lundme, der er underholdningschef på DR, som mener at Danmark også skulle have haft en plads i finalen i år.

Men årets danske sang faldt desværre ikke i europæernes smag.

Tidligere grand prix-deltager Birthe Kjær, som ellers syntes godt om sangen, håbede heller ikke at Lighthouse X-drengene skulle vinde.

- Jeg synes rigtig godt om deres sang – jeg har faktisk haft den i hovedet hele dagen. Men jeg håber ikke de vinder, for så går DR vist konkurs, fortæller hun med et skævt smil og hentyder til det dyre, danske Eurovision fra 2014.

 

Birthe Kjær deltog i for 27 år siden i Eurovision med sangen Vi maler byen rød, som skaffede hende en flot 3. plads. Se klippet fra showet her

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?