Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lina: Derfor røg Nanni ud af X Factor!

09:31 - 14. feb 2015

Lina: Derfor røg Nanni ud af X Factor! lina rafn, x factor, nanni

Lina: Derfor røg Nanni ud af X Factor! lina rafn, x factor, nanni
Det tog hårdt på Lina, da hun måtte sende en af sine egne ud af konkurrencen.

Det var en svær beslutning, da dommeren måtte sende en af sine egne hjem fredag.

Fredag blev endestationen for Nanni, efter hun havde stillet op sammen med de andre 'X Factor'-deltagere i det første liveshow.

Det var Lina Rafn, som valgte at smide sin egen deltager på porten.

"X Factor er ikke det bedste sted for Nanni. Her skal der synges meget og hver dag. Og Nannis stemme har før vist, at den volder problemer og bliver hæs. Det var også derfor, vi valgte at gå ned i et sundere gear i aftenens sangvalg, men det betød, at hendes stemme blev en anden, og hun mistede sin integritet og sin umiddelbarhed. Og derfor mærker vi hende ikke så tydeligt," fortalte Lina Rafn bagefter til SE og HØR.

"Nanni skal måske synge fredag, lørdag og søndag, og så give den hele armen og være hæs i tre dage. Men hendes stemme egner sig ikke til at skulle synge så meget, som det kræver her i X Factor, hvor det er flere timer hver dag," forklarede dommeren videre.

I stedet valgte Rafn altså at lade Jógvan gå videre. 

"Jógvan appellerer måske ikke til den typiske 'X Factor'-seer, men han er den klart mest kompetente. Nu er udfordringen så, hvordan vi skal arbejde videre," sagde Lina Rafn til SE og HØR og fortsatte:

"Nu skal vi lægge hovedet i blød og afgøre, om vi skal fortsætte i den hardcore rock’n’roll-stil, eller om vi skal lade ham synge nogle andre stilarter."

DR afslørede tidligere fredag præmien, som den heldige 'X Factor'-vinder om seks uger får overrakt.

Og her er der tale om den vildeste til dato, for ikke nok med at vinderen får lov til at møde skaberen af programmet, Simon Cowell, så skal den første single indspilles i samarbejde med ingen ringere end produceren RedOne, som blandt andet har lavet musik for Lady Gaga og Nicki Minaj.

Se, hvem der kommer et skridt nærmere på at nuppe den gevinst, når næste liveshow går i luften fredag klokken 20.00 på DR1.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?