Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lina Rafns kæreste snød ansatte!

09:47 - 28. apr 2016

Lina Rafns kæreste snød ansatte! Lina rafn, kasper pertho, paw lagermann, frederik fetterlein, fetter, infernal, klosteret, natklub, konkurs

Lina Rafns kæreste snød ansatte! Lina rafn, kasper pertho, paw lagermann, frederik fetterlein, fetter, infernal, klosteret, natklub, konkurs
Lina Rafn og kæresten Kasper Pertho er gået konkurs med natklubben og mangler stadig at betale løn til de ansatte.

De tidligere ansatte på Lina Rafn og Kasper Perthos konkursramte natklub kan kigge langt efter deres manglende løn. 

Det blev langt fra den succes, som Infernal-parret havde forestillet sig, da de åbnede Danmarks største natklub på 2000 kvardratmeter, Klosteret, for snart to år siden. Et millionstort underskud og en konkurs er nemlig nu realiteterne for Lina Rafn og hendes kæreste Kasper Pertho, der overtog da Paw Lagermann trak sig ud.

Konkursen af den eksklusive natklub, der var ejet af Lina Rafn og Kasper Perthos fælles selskab, resulterer nu i, at en del medarbejdere er blevet snydt for deres løn for arbejdet i de sene nattetimer.

“Jeg føler mig snydt og meget vred. Jeg har lagt mange timer i arbejdet, og så er det sådan, man bliver behandlet” fortæller den 19-årige bartender Stine Kristiane Rønnov-Jessen, og tilføjer at klubben skylder hende over 10.000 kroner i løn.

De udeblevne lønsedler fik en del ansatte til at blive væk fra arbejdet, men den unge bartender gave Lina Rafn og Kasper Pertho en chance til at rette op på problemerne. En chance som nu koster hende dyrt.

“Jeg ville gerne give dem tid til at få løst problemerne. Og hver måned kom Kasper Pertho med den ene undskyldning efter den anden og fortalte om nye investorer, der lige om lidt var klar til at skyde penge ind. Han fik nærmest drejet det sådan, at jeg fik ondt af ham og Klosteret, så jeg begyndte endda at lægge drikkepenge i kassen, i håb om at det ville hjælpe lidt på økonomien” sagde Stine.

Lina Rafns kæreste gennem 15 år fortæller nu, at han ikke magtede opgaven i at drive Klosteret og beklager, at medarbejderne er blevet snydt for deres løn.

“Jeg erkendte ret hurtigt, at jeg havde taget munden for fuld, men det lykkedes mig ikke at alliere mig med partnere eller medarbejdere, som magtede opgaven. Jeg har det selvfølgeligt dårligt med, at der er nogle, der ikke har fået deres løn. Der var nu engang ikke flere penge, og dermed gik selskabet HP32 ApS konkurs. Jeg formoder, at de tidligere ansattes manglende løn dækkes ind af Lønmodtagernes Garantifond” skriver Kasper Pertho i en mail til BT.

Kilde: BT.

Oplev Lina Rafn som pornoproducent i Frederik Fetteleins nye streamningserie 'Fetter':

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?