Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Lina: X Factor-deltagere skræmte mig!

09:48 - 01. jan 2015

Lina: X Factor-deltagere skræmte mig! lina rafn, x factor

Enkelte af deltagerne i den kommende udgave af 'X Factor' gjorde den rutinerede dommer decideret utryg.

Det kan godt være, at det er dommerne, som har magten i 'X Factor', men selv for dem kan auditions være særdeles ubehagelige.

Det fortæller Lina Rafn ifølge Ekstra Bladet.

Sammen med Remee og Thomas Blachman sidder sangerinden igen klar ved dommerbordet, når ottende sæson af talentshowet snart ruller over skærmen.

Men denne gang har visse af deltagerne været direkte skræmmende.

"Der har været nogle rigtig ubehagelige situationer, hvor folk har forsøgt at være sjove, men hvor det var så usjovt, at jeg ikke kunne være i min egen krop og overvejede at gribe ind. Nogle gange har jeg været decideret bange," siger Lina Rafn og fortsætter:

"Jeg har været bange på grund af usikkerhed over, hvad det var for et menneske, der stod over for mig, og hvad personen kunne finde på."

Rutinen i dommenstolen gør ikke situationerne nemmere for Rafn, så selvom hun har siddet der tre gange før, sætter oplevelserne sine spor.

"Den følelse har jeg ikke haft så tit, men det har jeg haft i år, hvor jeg ikke har vidst, hvad der ville ske, og det har ikke været rart," siger Infernal-sangerinden.

Allerede den 2. januar kan du selv opleve de ubehagelige episoder, når første afsnit af den ottende sæson af 'X Factor' sendes klokken 20.00 på DR1.

Læs også   Mest populære